OOPZ I like you! [2]

de eerste word nog niet echt gemaakt =(
maar ik ga maar vast verder

Mogelijke uitkomsten

story time! (3 x uitgekomen)

De wind waait mijn haar in mijn gezicht. Ik traan rolt over mijn wang, ik veeg hem weg met de rug van mijn hand. Je moet het vergeten Bill. Het is fout, en je bent totaal kansloos. Tom de meisjesgek! Hij zegt zelf dat hij nooit een jongen wil zoenen, en dan denk jij dat je misschien kans maakt? Het was toch niets geworden. Het is namelijk je broer, vergeet dat niet! Ik herhaal dit een paar keer in mijn hoofd. Adem nog wat frisse lucht in en ga dan terug naar beneden.
“Heb je de telefoon nog gevonden”? vraagt Tom. “Uhm hij zat nog gewoon in mijn broekzak”. “Aah Bill dat meen je niet”? roept Georg lachend. Ik haal mijn schouders op. “Ik ga slapen, ik wil morgen nog een beetje energie hebben voor het concert” zegt Gustav. Ik zie hoe hij naar zijn kamer gaat. Ik ben blij dat we deze nacht in een hotel slapen, dan heb ik tenminste nog een beetje privacy.

[Tom pov.]

Ik denk dat Bill ergens mee zit. Ik zie het aan zijn lichaam houding. “Ik ga ook maar eens naar mijn kamer, slaap lekker” zegt Bill en loopt naar zijn kamer deur. Hij kijkt nog even naar mij voordat hij de deur weer achter zich sluit Ik ga zo met hem praten. Ik denk dat hij dat ook wil, hij zei immers niet dat hij ging slapen. Ik drink het laatste beetje redbull uit het blikje en sta dan op. “Ga jij ook slapen? Gezellig zijn jullie weer” zegt Georg. “Ja, aangezien wij morgen niet als lijken op het podium willen staan” antwoord ik droog.
Ik wacht tot ik zeker weet dat Georg en Gustav slapen en sluip dan mijn kamer uit. Ik doe de deur van Bill zijn kamer een klein stukje open. “Bill slaap je al” fluister ik. “Nee”. Ik hoor dat hij een snik in zijn stem onderdrukt. “Kan ik binnen komen”? “Ja”. Het is te donker om Bill zijn gezicht te zien, dus ik weet niet of hij gehuild heeft of niet. Ik ga op het bed zitten. “Bill, wat is er met je aan de hand. Je deed eerst zo vreemd in de lift en nu dit”.

wrong! (11 x uitgekomen)

lalalala try again ;-P

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • darksideofme

    oehn 1e reactie je moet wel door hoor

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?