wie ben jij van digimon??????????????????(seizoen 1)

wil je weten wie jij bent van seizoen 1

Mogelijke uitkomsten

Izzy (24 x uitgekomen)

Engelse Naam: Izzy Izumi
Japanse Naam: Izumi Koushirou
Leeftijd: 10
Crest: Kennis

Digimon: Motimon (In-Training)
Tentamon (Rookie)
Kabuterimon (Champion)
MegaKabuterimon (Ultimate)

Het ultieme computergenie, Izzy, besteedt al zijn tijd om dingen uit te vogelen op zijn Pineapple Laptop. Hij heeft overal theorieën over -- zelfs waarom hij is geadopteerd (of dat denkt hij tenminste). Vanwege zijn hersens en zijn liefde voor computers zou je denken dat de DigiWereld de perfecte plaats voor hem zou zijn, maar Izzy is zo bezig met zijn eigen gedachten en zijn eigen zaakjes dat hij het gevaar om zich heen niet ziet. Hij is een 10-jarige vierdeklasser op Odaiba, en hij draagt natuurlijk de Kennis 'crest'.

Joe (19 x uitgekomen)

Engelse Naam: Joe Kido
Japanse Naam: Kido Jou
Leeftijd: 12
Crest: Betrouwbaarheid

Digimon: Bukamon (In-Training)
Gomamon (Rookie)
Ikkakumon (Champion)
Zudomon (Ultimate)

Joe is een pessimist en heeft een vreselijk zwaarmoedig karakter. Hij is ervan overtuigd dat als iets fout kan gaan dat het dan ook altijd fout gaat. Eigenlijk maakt hij zich zo veel zorgen dat hij keer op keer in paniek raakt. En het meest enge van dit alles is dat hij nog elke keer gelijk heeft ook. Zijn bezorgdheid is wel te verklaren. Hij is namelijk de oudste -- een 12- jarige 6e klasser -- en daarom voelt hij zich verantwoordelijk en wil hij de anderen beschermen. Zijn Crest is Betrouwbaarheid.

Kari (0 x uitgekomen)

Engelse Naam: Kari Kamiya
Japanse Naam: Yagami Hikari
Leeftijd: 8
Crest: Licht

Digimon: Nyaromon (In-Training)
Salomon (Rookie)
Gatomon (Champion)
Angewomon (Ultimate)

Kari is Tai's kleine zusje. Ze is het achtste gekozen kind en ze draagt de Crest van Licht bij haar. Ze is behoorlijk volwassen voor haar jonge leeftijd en denkt altijd eerst aan anderen voordat ze aan zichzelf denkt. Ze kan het niet aanzien als er iets gebeurt met de anderen en ze lijkt zich nog het meest thuis te voelen in de DigiWereld.

Matt (0 x uitgekomen)

Engelse Naam: Matt Ishida
Japanse Naam: Ishida Yamato
Leeftijd: 11
Crest: Vrienschap

Digimon: Tsunomon (In-Training)
Gabumon (Rookie)
Garurumon (Champion)
WereGarurumon (Ultimate)
MetalGarurumon (Mega)

Hij is opstandig, stil en houdt zich vaak afzijdig. Hij wil altijd de op zijn manier doen en houdt niet zo erg van de suggesties van anderen. Dat heeft al tot veel conflicten geleid met Tai en hij heeft dan ook de nodige wedstrijdjes verloren. Hij is altijd in voor een grapje, met name als ze in moeilijke situaties verzeild raken. Hij is cool, OK, maar hij houdt heel veel van zijn kleine broertje, T.K. In de echte wereld is hij een 11-jarige 5e-klasser op Odaiba Elementary. Hij draagt de Vriendschaps Crest.

Mimi (5 x uitgekomen)

Engelse Naam: Mimi Tachikawa
Japanse Naam: Tachikawa Mimi
Leeftijd: 10
Crest: Oprechtheid

Digimon: Tanemon (In-Training)
Palmon (Rookie)
Togemon (Champion)
Lillymon (Ultimate)

Mimi moet nog veel dingen leren over de gang van zaken in de DigiWereld. Ze is in een beschermde omgeving opgevoed en is eigenlijk een beetje een verwend nest. "Pappa's kleine Prinsesje" heeft moeite om zich aan te passen aan haar nieuwe omgeving. Ze laat dat merken door veel te zeuren en te jengelen en ze vertikt het om hulp te bieden als het nodig is. Ze is niet egoïstisch en eigenlijk is ze best wel lief. Ze heeft er gewoon moeite om te begrijpen wat er allemaal om haar heen gebeurd. Thuis is ze een 10-jarige 4e-klasser. Haar Crest is Eerlijkheid.

Sora (0 x uitgekomen)

Engelse Naam: Sora Takenouchi
Japanse Naam: Takenouchi Sora
Leeftijd: 11
Crest: Liefde

Digimon: Yokomon (In-Training)
Biyomon (Rookie)
Birdramon (Champion)
Garudamon (Ultimate)

Sora staat stevig in haar schoenen en dat staat in schril contrast met Tai zijn onbezonnen liefde voor avontuur. Ze is een goede meid en haar hoofddoel in de DigiWereld is de veiligheid van de andere kinderen. Ze is er niet altijd zeker van of Tai alle situaties aan kan.... maar wie is daar wel zeker van? In de echte wereld is ze een 11-jarige 5e-klasser op Odaiba Elementary en speelt in het voetbalteam met Tai en Izzy.

Tai (0 x uitgekomen)

Naam: Tai Kamiya
Japanse Naam: Yagami Taichi
Leeftijd: 11
Crest: Moed

Digimon: Koromon (In-Training)
Agumon (Rookie)
Greymon (Champion)
MetalGreymon (Ultimate)
WarGreymon (Mega)

Tai is de leider van de uitverkoren kinderen, maar dat betekent niet dat ze er altijd van op aan kunnen dat hij de juiste beslissingen neemt. Hij is een geboren leider en is super-aggressief -- gewoonlijk is hij de eerste die actie onderneemt -- maar hij denkt niet altijd na voordat hij iets doet. Het resultaat is meestal gevaar voor alle kinderen. Zijn kleine zusje, Kari, is ook één van de uitverkoren kinderen. In de echte wereld is hij een 11-jarige 5e klasser op de Odaiba Elementary School. Natuurlijk is zijn crest Moed.

T.K. (78 x uitgekomen)

Engelse Naam: T.K. Takaishi
Japanse Naam: Takaishi Takeru
Leeftijd: 8
Crest: Hoop

Digimon: Tokomon (In-Training)
Patamon (Rookie)
Angemon (Champion)
MagnaAngemon (Ultimate)

T.K. wil heel braaf zijn want hij wil niet aan de anderen laten zien dat hij bang is, en hij wil indruk maken op zijn grote broer Matt. Maar soms is erg moeilijk. T.K. vindt het fantastisch om zo veel tijd met Matt door te brengen. Hun ouders zijn gescheiden en ze leven niet meer samen, zodat T.K. en Matt elkaar niet zo vaak zien. T.K. is het jongste lid van de groep, een 8-jarige 2e-klasser op Kawada Elementary in de echte wereld. Hij is een heel lief en slim jongetje. Hij doet wel wat je vraagt maar hij is soms een beetje een huilebalk. Hij draagt de Hoop crest.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Meymoon

    Joe :'D

    1 decennium geleden
  • ceres

    misschien moet ik ooit digimon kijken...

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?