Wat is je ultieme Aziatische horrorfilm?

Houd jij ook zo van Aziatische horrorfilms als Ju-On (The Grudge) of Ringu (The Ring). Test dan hier welke echt bij jou past!

Mogelijke uitkomsten

Bunshinsaba (Zuid-Koreaans) (23 x uitgekomen)

Bunshinsaba gaat over Yoo-Jin, een meisje dat uit Seoul komt. Ze wordt gepest, en langzaam ontrafelt ze een oud geheim, over het meisje Kim In Sook.

Dark Water (11 x uitgekomen)

Dark Water gaat over de net gescheiden Yoshimi die probeert de voogdij over haar dochtertje te krijgen. Maar in het nieuwe appartement beginnen al snel vreemde dingen te gebeuren ...

Ringu (7 x uitgekomen)

Ringu is het bekende verhaal over de vervloekte videotape die, als je hem hebt bekeken, nog maar 7 dagen te leven hebt. Het gaat over Sadako Yamamura.

Infection (10 x uitgekomen)

Infection gaat over een ziekenhuis die krap bij kas zit, en weinig artsen heeft. Door een ambulance wordt er een ziek persoon afgeleverd. Al gauw wordt het vreemde virus verspreid.

Reincarnation (5 x uitgekomen)

Reincarnation gaat over een hotel waar vroeger een grote massamoord plaatsvond. Deze moorden werden gefilmd. Ze willen het verhaal verfilmen, maar een jonge actrice wordt achtervolgd door de geesten van de vermoorde slachtoffers.

Cinderella (Zuid-Koreaans) (16 x uitgekomen)

Cinderella gaat over een moeder en haar dochter. De moeder is plastisch chirurg. Langzaam maar zeker ontdekt de dochter een pijnlijk en eng geheim van haar moeder.

Ju-On (13 x uitgekomen)

Ju-On is de originele versie van de beroemde The Grudge.

The Wig (Zuid-Koreaans) (9 x uitgekomen)

The Wig gaat over twee zusjes. Een heeft kanker, en de andere zus koopt voor haar zieke zus een pruik. De pruik maakt langzamerhand bezit van het lichaam van het meisje, en ze wordt bezeten.

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)

  • DOOM

    Ju-On. (^_^)
    ik vind dat echt een geweldige film!!!

    1 decennium geleden
  • streepenkit

    Cinderella
    lijkt me gaaf xD

    1 decennium geleden
  • chemicalkids

    ju-on best coel :)

    1 decennium geleden
  • SasaSuicide

    Cinderella

    lijkt me een leuke film ^^
    en the ring(ringu) ookwel :P En Ju-On ook >.<
    alles wel eigenlijk

    1 decennium geleden
  • RedxDevil

    Bunshinsaba he wat een naam tnx voor de horrortips ga ze denk ik allemaal kyken:P The grudge heb ik al gezien, eerst de helft om 4uur s'nachts:P (lees my biografie) heb deel 2 ook gezien ook wel geinig vind wel lol (Zet de film Bloody Mary er ook maar tussen, die lykt my doodeng)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?