Wat voor schoondochter ben jij? (ook voor jongens, gewoon fantasie gebruiken)

Het begint allemaal met een baby. Ooit wordt die baby volwassen (en soms ook niet, maar daar gaan we niet verder op in). Op een leeftijd komt je zoon of dochter thuis met een lief. Maar daar is nog genoeg tijd voor. Laten we eerst eens kijken wat jij voor schoondochter bent!

Mogelijke uitkomsten

De brave schoondochter (145 x uitgekomen)

Jij bent een schatje! Je schoonmoeder en jij zijn de beste vriendinnetjes en je schoonvader is je 2de vader. Je zal altijd alles doen voor hen en hen nooit tegenspreken. Maar vergeet niet dat het niet om de honden gaat, maar om hun puppy. Het is niet altijd zo'n goed idee om altijd in te stemmen als je schoonouders iets negatiefs zeggen over je vriend. Vergeet niet dat HIJ het is waarmee je je leven wil delen.

De normale schoondochter (66 x uitgekomen)

Je bent gelukkig met je vriend en zijn ouders neem je er dus maar bij. Je zal eerlijk zijn in de gesprekken tussen jou en je "nieuwe ouders". Jij zal als het erop aankomt opkomen voor jou mening. Ze moeten je maar nemen zoals je bent. En bevalt het hen niet? don't care!

De bitchy schoondochter (11 x uitgekomen)

Niet dat je niet van je vriend houdt, maar je vind jezelf toch nog net iets belangrijker. Gelijk heb je, maar overdrijf niet! Door zijn leven tot een hel te maken als hij eens een grapje over je verteld heeft niet veel zin. Je hoeft de leiding niet te nemen over hem. En je schoonouders zullen wel snel inzien wie er tussen jullie de onnodige baas is! Zeker je schoonmoeder. Hmm, je vriend zal zijn laatste familiefeestje niet snel vergeten: girlfriend vs. schoonmoeder!

De verlegen schoondochter (29 x uitgekomen)

Je had niet verwacht dat praten met je schoonouders zo moeilijk ging zijn! Ze bijten niet hoor (tenzij het kannibalen zijn natuurlijk)! Je vriend zal je wel tijdig ondersteunen als hij ziet dat je het moeilijk hebt. Relax, het zijn ook maar mensen. Laat hen maar eens zien wat voor méga-chick je vriend aan de haak heeft geslagen!

Statistieken

Statistieken

Reageer (33)

  • Sannette

    De verlegen schoondochter

    1 decennium geleden
  • roomx

    de normale schoondochter :)

    1 decennium geleden
  • Divide

    De brave schooondochter!

    1 decennium geleden
  • LovelyLatina

    De normale schoondochter.

    1 decennium geleden
  • lbertaux

    De gewone schoondochter (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?