Zou jij een goede ouder zijn?

Ooit al eens aan gedacht ouder te worden? Check of je het goed zult doen!

Mogelijke uitkomsten

Nachtmerrie (5 x uitgekomen)

Jou kan je beter niet als ouder hebben. Jij kan beter iets anders doen dan ouder zijn, of je erop voorberijden want zoals het er nu voor staat...

Super parent (185 x uitgekomen)

Jij zult een super ouder worden! Jij geeft veel om je kind en bent snel bezort, maar dat is positief! Soms ben je gewoon zachtaardig tegen je kinderen, maar soms kan je ook gewoon boos zijn op ze.

Middel ouder (23 x uitgekomen)

Jij zult een middel ouder worden. Af en toe kun je ze onder controle houden, maar soms dan gaat het even te ver en flip je helemaal uit.

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • Iesjuh

    Super patent! Okay

    7 jaar geleden
  • Medici

    Moest ik een kind hebben zou ik af en toe wel vertellen hoe het werkt en niet alsmaar lachen om alles en alles geven wat je kind wil. Een beetje geven en een beetje nemen

    9 jaar geleden
  • Prokiller741

    Super parent. Maar ik ben al samen met mijn vriendje een babysitter en dan zijn de kids nog steeds irri dus ik weet het nog nii 100% zeker.

    9 jaar geleden
  • sexyvamp

    super parent..o.k....des te beter..als een kind 1 een snoepje wil en kind 2 zegt:mag nie van mamma..vind ik gewoon kut..,.kinderen moeten een leuk leven hebben..anders worden ze er onzeker van, zelfde met tieners. hoeveel tieners (en jong-volwassenen) blowen er?(aardig wat).hoeveel tieners doen aan drugs en alcohol(veel!) hoeveel tieners willen afvallen?(terwijl dat bij sommige niet eens nodig is?), komt denk ik vaak door problemen, en ja..ook ouders...die kids/tieners worden te streng opgevoed..ja, dan ga je dat krijgen. ik ben 20. maareuh..hoor weleens het een en ander erover, lees erover, en kijk films erover,(van carry slee en de H.O.I-boeken) vandaar. misschien lijk ik nu een extreme over the top nerd. i don,t care(nerd)

    9 jaar geleden
  • nerveus

    Super Parent! Cool! (hoera)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?