Welke held uit de muziekgeschiedenis ben jij ?

Zoek uit op welke held uit de popgeschiedenis jij het meeste lijkt

Mogelijke uitkomsten

Freddie Mercury (9 x uitgekomen)

Freddie Mercury, een groot showman en de leadzanger van de band Queen. Hij deed zich vaak anders (wilder) voor dan hijzelf was en voelde zich best alleen.

Elvis Presley (6 x uitgekomen)

Elvis, de pointer van de Rock-and-Roll muziek. Hij was erg invloedrijk en nu nog steeds populair. Hij vermengde zijn muziek met gospel, country en blues. De hele wereld was in rep en roer toen hij plotseling overleed aan een hartstilstand.

Michael Jackson (13 x uitgekomen)

Michael Jackson heeft niet echt een goeie reputatie met zijn rechtzaken en verboude gezicht. Toch wordt hij de king of pop genoemd. Hij heeft een herkenbaar stemgeluid en altijd een soort van beat in zijn muziek.

Paul McCartney (1 x uitgekomen)

Deze zanger, pianist, gitarist en basgitarist van The Beatles is erg bekend geworden door dit bandje. Zijn muziek had als categorie pop en soft rock.

David Bowie (5 x uitgekomen)

David Bowie werd vooral bekend met zijn art rock en zijn typische uiterlijk. Hij had oranje haar en 2 verschillende kleuren ogen, namelijk groen en blauw.

Mick Jagger (0 x uitgekomen)

Niet de knapste, maar wel een groot zanger. Hij is bekend geworden met zijn band The rolling stones. Ookal is hij nu erg oud, hij is nog steeds hartstikke lenig

Sting (2 x uitgekomen)

Sting, de zanger van The Police. Hij werd vaak aanbeden door gillende meiden omdat hij zijn uiterlijk erg mee had. Zijn solo albums waren een grote flop.

Bono (2 x uitgekomen)

Deze erg bekende zanger van U2 heeft veel nummer 1 liedjes op zijn naam staan. Met zijn Rock-nummers werd hij erg bekend.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • MyCuties

    Elvis!(H) Ik ben het meest fan van Michael, echt heel heel heel erg fan(H), maar Elvis staat ook in mijn top 3 en hangt ook naast mijn bed!(H)

    1 decennium geleden
  • ResetKnopje

    Freddie Mercury (yeah) hij is egt goed!! jammer dat hij overleden is 2 jaar voor ik geboren werd :(

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?