Welke b!tch zit in jou?

Heb jij altijd al willen weten welk trutje in jou zit? Jessica simpson?? Neeh... Of toch wel?? Test it!

Mogelijke uitkomsten

Kelly Ousbourne (31 x uitgekomen)

Jij bent brutaal! Je komt goed voor jezelf op, je bent dus zelfverzekerd. Jij laat je niet commanderen of verschompelen door iedereen. Daarop krijg jij meteen een grote bek. Maar pas op! Ga niet over de grenzen heen! Want dan kunnen mensen héel kwaad op je worden.

Jessica Simpson (110 x uitgekomen)

Jij bent super gezellig en ook leuk om te zien. Alleen je hebt niet altijd de slimme acties! xP. Eerst ff denken voor dat jij iets zegt. Want als er één woordje bij jou uitvliegdt, dan weet je niet wat er aan de hand is.

Paris hilton (149 x uitgekomen)

Jij bent heel zeker van jezelf. Je weet wat je gaat doen in je toekomst en dat wil je ook heel graag. Door dat je er in goed in geloofdt, is het bijna zeker dat dat gebeurd. Het kan jou niks schelen wat andere van jou zeggen! Omdat jij gewoon de béste bent, Denk natuurlijk ook eens aan anderen.

Victoria Beckham (103 x uitgekomen)

Jij bént Victoria Beckham. Jij bent apart als we jou met iemand anders vergelijken. En dát is nou jou goede eigenschap. Apart. Als iemand bijv. Dezefde broek aanheeft als jij dan maak jij er een ander exemplaar van. Jij bent geniaal! Alleen, wees nóóit té arrogant.

Mary-kate (142 x uitgekomen)

Mary-kate is niet echt een b!tch. Maar vergelijken met Ashley is Mary-Kate niet de softe. Jij bent gewoon hip. Een goede trendsetter. Hoewel je soms ff onzeker kan zijn. Maar dat heeft iedereen. Twijfelen aan jezelf is normaal. Maar jij staat dan gewoon weer op, en gaat verder. Je bent lekker sterk zo!

Statistieken

Statistieken

Reageer (20)

  • TW4EVER

    kelly kan wel waar zijn maar kben meestal victoria

    denk ik :$:$:$:$:$

    1 decennium geleden
  • MissNew13

    victoria:O(baby):D:S?

    1 decennium geleden
  • Noah98

    Victoria

    1 decennium geleden
  • KimPIKACHU

    Mary Kate

    1 decennium geleden
  • zoowiezombie

    mary-kate

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?