Wilde dieren: Welke ben jij?

Zoek hier uit wat voor dier je bent :D

Mogelijke uitkomsten

Wolf (20 x uitgekomen)

Je zit graag in een groep, je bent een harde, en bent trouw aan mensen/dieren waarvan je houdt.

Tijger (13 x uitgekomen)

Je bent een tijger, je bent graag alleen, voelt je gemakkelijker alleen, en bent vooral op jezelf gericht. Sprinten is meer jouw ding dan lange afstand lopen, je bent lenig en snel.

Zebra (4 x uitgekomen)

Je bent een Zebra, snel wendbaar en voorzichtig. Je let goed op jouw omgeving en luistert goed naar de mensen in de buurt. Je kan het goed vinden in een groep en werkt goed samen

Gibbon (6 x uitgekomen)

Je bent een echte Gibbon, je kan goed klimmen en bent niet bang voor grote hoogtes. Familie is belangrijk en de rangorde is soms slopend.

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)

  • konyn

    Yes, Tijger, mijn lievelingsdier.(cat)(cat)(cat):9~:9~:9~:9~:9~(hoera)(hoera)(hoera)(hoera)(hoera)(hoera)(hoera)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y):P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P_O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O_(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah):D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D(lol)(lol)(lol)(lol)(lol)(lol)(lol)(lol)(lol)(lol)(lol)(lol)(lol)(lol)(lol)(lol)(lol)(lol)(lol)(lol)(lol)(lol)(lol)(lol)(lol)(lol)(lol)

    9 jaar geleden
  • Lisa754

    tijger maar gibbon past beter bij mij... hahaha maar een tijger klinkt wel veel cooler ;)

    9 jaar geleden
  • KorraBlaze0

    Wolf klopt

    9 jaar geleden
  • purphose

    Wolf!

    1 decennium geleden
  • BlackHazel

    Tiger! ;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?