Welke draak ben jij?

Er zijn heel veel stomme quizlets over draken (no offense), en ik heb zin om een quizlet te maken. Dus maak ik er maar één over draken^^
Er zijn trouwens meer soorten draken dan uitkomsten, want anders zou ik nog wel even bezig zijn ;)

Mogelijke uitkomsten

Europese draak (26 x uitgekomen)

De Europese draak is de meest bekende draak. Ze spuwen vuur en ze wonen meestal in een grot met een schat.
Jij bent snel boos, en je wil graag veel juwelen en goud hebben. Je houdt van de bergen, daar woon je. Je bent groen, rood of zwart. De meeste mensen zijn bang voor je. Je hebt vier poten en vleugels, je houdt van vliegen. Je favoriete bezigheid is schatten verzamelen.

Aziatische draak (169 x uitgekomen)

Er zijn verschillende soorten Aziatische draken, zoals Chinese en Japanse. Ze brengen geluk en zijn heel wijs, ze kunnen heel oud worden.
Je bent wijs, maar wel gesloten. Je hebt manen, snorharen en hoorns. Je draagt als je een mannetje bent een parel bij je en als je een vrouwtje bent je ei (dat ziet er uit als een parel). Je bent blauw, zwart, wit, rood of geel en je bent heel mooi. Je hebt vier poten en geen vleugels. Je kan zo snel bewegen dat men denkt dat je kan vliegen, en sommige draken van jouw soort kunnen ook echt vliegen. Je leeft bij de rivier, in een grot onder water. Je houdt ervan om te zwemmen.

Vorstdraak of ijsdraak. (89 x uitgekomen)

Vorstdraken leven op de pool. Ze kunnen uitstekend tegen de kou.
Je bent gesloten, je kent niet veel mensen. Je woont eigenlijk op de noordpool, maar je overwintert op de zuidpool. Je bent wit, of zo licht roze of blauw dat het net wit lijkt. Je hebt vier poten en vleugels. Je ligt het liefst in je ijsgrot na te denken en over het water te staren. Je houdt je hoofd koel als er problemen zijn. Gelukkig maar nu de poolkappen smelten; problemen genoeg!

Slangendraak (10 x uitgekomen)

Slagendraken zijn heel erg snel. Je ziet ze niet snel van dichtbij.
Je bent meestal alleen en soms met iemand anders. Je beweegt je vliegensvlug voort. Je hebt twee poten en geen vleugels, je kan dus niet vliegen. Je favoriete bezigheid is jagen op kamelen. Je bent groen of zandgeel van kleur, of een kleur daar tussenin.

Amfitheer (100 x uitgekomen)

Er zijn twee soorten amfitheren: de Mexicaanse en de Amerikaanse. De Mexicaanse is het bekendst. Daar gaat dit stukje dus over.
Je houdt ervan om er mooi uit te zien. Je bent ook mooi. Je bent groen van kleur, maar op sommige plekken ben je blauwachtig. Je hebt een soort kraag van veren, op je staart zitten veren en je vleugels zijn ook gemaakt van veren. Over je veren hangt een gouden glans. Je kunt heel goed zien. Je hebt geen poten, en je houdt heel erg van vliegen. Dat is ook wat je het liefste doet.

Wyvern (65 x uitgekomen)

Een wyvern is een gigantische draak (17 meter lang, 6 tot 7 meter groot) die in Afrika leeft. Het is de grootste draak ter wereld.
Je bent groot en sterk. Je hebt twee krachtige poten en vleugels. Je bent vaalbruin tot citroengeel. Je eet graag olifanten, nijlpaarden en neushoorns. Je grootste hobby is jagen. Je hebt niet veel vrienden omdat niemand bij je in de buurt durft te komen (behalve andere wyverns).

Buideldraak (17 x uitgekomen)

De buideldraak is heel onbekend. Hij leeft in Australië en lijkt een beetje op de drakenversie van een kangaroe.
Je bent erg gehecht aan je familie. Een vrouwtje draagt haar jong mee in de buidel.UIt je neusgaten komt blauwe rook. Je kunt vuur spuwen, met je staart slaan en boksen. Je bent blauwachtig groen van kleur. Je hebt vier poten en kleine vleugels. Je hebt grote achterpoten waarmee je kunt springen. Je favoriete bezigheid is bosbranden veroorzaken.

Statistieken

Statistieken

Reageer (14)

  • Esmenator

    Europese draak cool! ( denk ik (lol) )

    9 jaar geleden
  • Koekeloekie

    Amfitheer (omg ben ik ziek ofzo.... ik ben blijkbaar groen??) kee leuk toch

    1 decennium geleden
  • dodeke

    da komt uit een boek

    1 decennium geleden
  • bloemetjeR

    vorstdraak of ijsdraak cool

    1 decennium geleden
  • Delic

    Vorstdraak of ijsdraak xD
    Maar, maar, maar...
    Als je zin hebt om lekker drakerig te doen, valt zo'n ijsding op je hoofd en dan zeg je auch O.o

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?