Welke Eeveelution ben jij?

Dit is een quizlet over welke evolutie van Eevee jij bent. (dat is dus van pokémon, voor wie dat niet weet) Je kan natuurlijk ook gewoon Eevee zijn.

Mogelijke uitkomsten

Eevee (32 x uitgekomen)

Jij bent nog niet geëvolueerd. Je bent heel schattig en klein. Toch ben je best stoer, maar je kan niet goed kiezen, daarom ben je waarschijnlijk ook niet geëvolueerd. Maar dat is niet erg! Je hebt nog je hele leven voor je.

Flareon (6 x uitgekomen)

Je bent mooi, maar ook een beetje een heethoofd. Je bent de vuurtype evolutie. Dat is ook wel te zien, als je niet goed kijkt, lijk je wel van vlammen gemaakt. Je bent meestal wel rustig, maar als je boos bent...

Vaporeon (4 x uitgekomen)

Je bent gracieus, kan goed zwemmen en je wordt niet snel boos. Je bent de watertype evolutie. Je bent bijna altijd in het water, je hebt ook vinnen waardoor je goed kunt zwemmen. Je bent aardig en helpt mensen als ze hulp nodig hebben.

Jolteon (6 x uitgekomen)

Je bent hyperactief, sterk en snel. Jij bent de elektriciteit type evolutie. Je weet je emoties meestal te verbergen, maar als iemand je echt boos maakt, krijgt hij de volle laag (van je Thunderbolt aanval!!!). Een tip: blijf weg van koffie, cola en suiker, je bent zo al hyperactief genoeg.

Espeon (11 x uitgekomen)

Je bent mysterieus, verstandig en paars (!!!! AAAAH PAAAARS!!!!). Jij bent de helderziend type evolutie. Je bent een mooie en mysterieuze pokémon, en vooral heel rustig. Je bent ook slim, veel anderen vragen je om raad.

Umbreon (21 x uitgekomen)

Je bent even mysterieus als espeon, je lijkt ook veel op espeon. Jij bent de donker type evolutie. Je bent mysterieus, geheimzinnig en je bent heel stoer. Je bent gesloten, het liefst sta je buiten de aandacht van anderen, veel mensen denken dat je verlegen bent. Niemand weet goed hoe sterk jij wel niet bent, en dat kan nog wel eens in je voordeel komen.

Leafeon (8 x uitgekomen)

Je bent stil, mooi en milieubewust. Jij bent de gras type evolutie. Niet veel mensen weten dat je bestaat omdat je het liefste alleen in het bos bent. Je past je goed aan aan de seizoenen. Je kan je goed verstoppen. Als iemand in het bos loopt zal hij hoogstens denken dat je een struik bent!

Glaceon (10 x uitgekomen)

Je bent rustig, stoer en ijskoud. Jij bent de ijs type evolutie. Je houdt je hoofd koel bij problemen en vindt dan meestal de logische oplossing. Je bent stoer, ookal vinden alleen je beste vrienden dat. Ook ben je een beetje raar. Je praat niet veel met anderen, maar met je vrienden ben je juist het meeste aan het woord.

Statistieken

Statistieken

Reageer (15)

  • blacknightwolf1

    Ik pas bij: umbreon, flareon, jolteon en espeon

    8 jaar geleden
  • Curuxa

    Eevee omg hij iz zo cute

    1 decennium geleden
  • Werewarg

    Nu was ik Glaceon (cool)
    Die klopt wel wat meer!

    1 decennium geleden
  • Delic

    jolteon :D:D:D
    attack op het suiker!!!!!!!
    nieuwslezer: Wij hebben zojuist iets afgrijselijks vernomen. Sluit uw ramen en deuren. Misschien overleven we niet allemaal.

    1 decennium geleden
  • TheWHOOSH

    Espeon. Oeh ik ben paars/roze-achtig :3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?