IQ test

IQ intelligentie, uiterlijk, en persoonlijkheidstest

Mogelijke uitkomsten

1 (9 x uitgekomen)

Je IQ is gelijk aan exact 33,7652906 veldmuizen, Je hebt blond haar en bruine ogen en je hebt ondergewicht, Je bent humeurig maar als je vrolijk bent is het meteen een feest je vrienden kunnen op je vertrouwen..... als je slaapt

2 (11 x uitgekomen)

Je hebt het IQ van 104,98745 Bony St.Claire's omgerekend is dat ongeveer 131, wat aardig slim is. Je hebt bruin haar met staartjes en bruine ogen, je hebt ook een baard en een slecht gebit.

3 (10 x uitgekomen)

Je hebt een onmeetbaar IQ want de schaal gaat niet hoger dan 150, maar ook niet lager dan -12 zoals in jouw geval. Je hebt wat weg van een aapje. Je bent altijd lief voor mensen om je hen, maar bent dus ook goedgelovig en je praat veel.

4 (32 x uitgekomen)

Je hebt een IQ van donald duck, maar vrees niet stripfiguren kunnen heel slim zijn.... maar donald duck is niet een van die stripfiguren, probeert u het gerust nog eens. Nu ik er over nadenk heb je ook wel wat weg van een stripfiguur, je bent namelijk bruin met zwarte ogen en overgewicht. Je bent vaak vrolijk, maar soms ook driftig, en voelt je vrij omdat je alleen een geruite jasje draagt.

5 (3 x uitgekomen)

Je bent Hoogbegaafd. Je bent hoogbejaard en hoogbehaard. En je bent Hoogbeschaafd.

Voorbeeld: ''Superman'' (26 x uitgekomen)

Voorbeeld: "Je kunt vliegen en je bent zo sterk als staal. Niemand weet dat jij naast je dagelijkse bezigheden ook een superheld bent. En wat voor één! Jij bent SUPERMAN!"


Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • QuizMastah

    tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurlijk!

    1 decennium geleden
  • XblackRaven

    1....i am a doggy???

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?