say hellow to your new home,!!..but will you accept who they are?>_< (2)

ok ik ga niet te veel lullen,dus ga maar gerust verder met deel 2 !!

Mogelijke uitkomsten

this family is not what i wanted!!! (12 x uitgekomen)

ik zet me neer op het bankje naast de deur.wanneer ze buiten komen glimlachen ze vriendelijk.kom we gaan en naar waar dan wel? naar huisik sta rustig overeind en volg hun naar de auto.
ik moet tussenin de jongens zitten achterin.wat zijn jullie namen? vraag ik na een tijdje.de mijne is tom zegt de hip-hop freak."de mijne is bill"zegt de jongen met zwart haar.ik knik en staar wat voor me uit.wat is de jouwe? kelly ik glimlach vriendelijk en leun wat achterover.na een tijdje komen we bij een kast van een huis aan.kijk,hier wonen wij zegt simone.ik bekijk het huis aandachtig,en ga anar binnen.ik breng je wel naar je kamer ok,dankje hij glimlacht en begelijd me naar m'n kamer.
de kamer is fel beige,en het is versiert met posters van hip-hop lui.ik hoorde dat je ook van hip hop hield,dus ik dacht laat ik de kamer versieren het bevalt me wel,maar zo gek op hip-hop ben ik ook niet hoor nouja,je kan ook aan bill vragen of hij posters kan geven van nena ofzoik kijk hem raar aan.wat? ik vind nena niet zo leukhij grinnikt en verlaat even nadien de kamer.nou hij heeft het best mooi gedaan.maar toch,iets zegt me dat hij anders is dat hoe hij zich gedraagd.zo iemand wil ik niet,niet zo een familie.maar ach,het is het begin nog maar kelly!!denk nu niet zo negatief,zoek het positieve,je hebt een nieuwe familie,plus 2 broers,kan toch niet slecht zijn?maar..ach neeh niet aan denken.ik verlaat de kamer en speur wat rond in het huis.ik doe de deur open aan het einde van de gang,en kom in een studio terecht.wat doet een studio nou hier?ok het is niet bepaald groot,maar er staan toch soorten gitaren in,een micro,en drums.ik neem een gitaar en ga naar de micro.ik begin het lied when you're gone te tokkelen,en zing het rustig mee.wanneer het gedaan is hoor ik geklap.ik draai me om en zie..


meer?dan zal je een reactie achter moeten laten :D

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Ilya2468

    Super (Y)

    8 jaar geleden
  • wittedraak

    Ik vind het echt leuk waneer ga je vedder schrijven <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?