Welke smurf ben jij ?

Weet jij welke smurf je bent ?
Nee ! Daar ben ik zeker van ! maar na dat je deze quiz gedaan hebt is dat raadselvoor nooit meer een raadsel !!!

Doe deze quiz en ontdek of jij smurfinbent of grote smurfof misschien bij jij wel helemaal de brilsmurf.

Wie weet ...

Mogelijke uitkomsten

grote smurf (10 x uitgekomen)

De grote smurf is de leider van het dorp.Het is een wijze, oude Smurf, die zijn best doet om te voorkomen dat de Smurfen gaan lijken op lompe mensen. Als ervaren alchemist heeft hij de Smurfen met zijn kennis al vaak gered.

proficiat jij bent de grote smurf !!!

brilsmurf (2 x uitgekomen)

De enige Smurf die alles altijd serieus neemt! Brilsmurf brengt zijn tijd door met anderen de les te lezen en vervelende oude citaten aan te halen. Alles wat Grote Smurf zegt, is heilig voor hem. Hij is ook een beruchte klikspaan, waardoor hij geregeld op zijn kop krijgt. Hoewel zijn vrienden hem leuk vinden, kan hij ook werkelijk onuitsmurfbaar zijn!

proficiat jij bent de brilsmurf !!!

smurfin (21 x uitgekomen)

met zijn toverkunsten en kennis vormde Grote Smurf haar om in de aantrekkelijke Smurfin die het hart van elke Smurf sneller doet slaan. Ze is er een uit duizenden, met haar vrouwelijke elegantie en frivoliteit. Ze kan ook zich ook als een echte vrouw gedragen en met de gevoelens van haar vriendjes spelen.

proficiat jij bent de smurfin !!!

smurffatje (4 x uitgekomen)

Met een bloem op zijn muts gespeld en een spiegel in hand is Smurffatje de Smurf die het meest met zijn uiterlijk bezig is. Hij is verfijnd en gevoelig en brengt zijn tijd door met het praten over stoffen met Smurfin en zijn huid gezond te houden. Wanneer zijn spiegel per ongeluk breekt, is hij meest ongelukkige Smurf ter wereld.

proficiat jij bent smurffatje !!!

lolsmurf (20 x uitgekomen)

Het enige waar deze Smurf voor leeft, is grappen uithalen. Hij deelt cadeautjes uit die ontploffen in het gezicht van diegenen die zo dwaas zijn om ze aan te nemen. En dat is nog maar één van de ontelbare streken die hij uithaalt. De Smurfen worden soms een beetje boos op hem, maar vergeven hem deze karaktertrek… Vooral wanneer een van zijn grappen mislukt en het hun beurt is om te lachen.

proficiat jij bent de lolsmurf !!!

luilaksmurf (20 x uitgekomen)

de Smurf die ongeveer overal in slaap kan vallen. In de schaduw van een paddestoel, onder een kruiwagen of zelfs op de bouwwerf van de dam. Elke plaats is wel geschikt voor een dutje. Het eerste waaraan hij 's morgens denkt, is om hoe laat hij opnieuw naar bed zal gaan. Hij is niet lui, maar hij moet nog maar aan werk denken en hij is al uitgeput.

proficiat jij bent de luilaksmurf !!!

knutselsmurf (11 x uitgekomen)

De Smurf die alles kan in het dorp. Hij herstelt niet alleen alles, hij vindt ook 1001 toestellen uit: een robot, een vliegtuig, een treintje en zelfs een toestel dat regen en blauwe hemels kan smurfen. Hij is altijd aan het werk. Maar soms mislukt er wel eens iets.

proficiat jij bent de knutselsmurf !!!

moppersmurf (12 x uitgekomen)

Wat je ook zegt of voorstelt, Moppersmurf zal er sowieso tegen zijn. Hij onderbreekt de anderen met zijn immer negatieve uitspraak: ‘Ik háát…’. Op het eerste zicht zou je denken dat hij van niemand of niets houdt, maar diep van binnen heeft hij een hart van goud.

proficiat jij bent de moppersmurf !!!

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • Shinyworld

    looooool, veeeeet (ik ben lolsmurf) haha

    1 decennium geleden
  • MAKEITHAPPEN

    Brilsmurf. :$

    1 decennium geleden
  • iGijs

    hiii !! lolsmurf ,lol (dance)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?