Ronaldo's daughter : a perfect live or not ? 14

hier is deel 14 .
vandaag komt misschien deel 15 ook nog, en in het weekend komen waarschijnlijk ook nog 2/3 delen ofzo. maar ik heb het volgende week heel druk, dus dan heb ik waarschijnlijk geen tijd, maar ik ga me best doen.

x x x

Mogelijke uitkomsten

i like you (14 x uitgekomen)

Wtf is Cristiano Ronaldo, jouw vader? ja zeg ik blozend en ik kijk de anderen aan. Ah wat koel roept Sofie enthousiast. Nou het is maar wat je koel vind. Nou mij lijkt het juist hartstikke gaaf, volgens mij laat hij je gewoon echt je gang gaan enzo toch? Vraagt Robin. Nou nee juist niet, hij is echt overbezorgd, vreselijk irritant gewoon. Altijd maar van Chanel pas je op. Chanel heb je je mobiel bij je enzovoort. tsja je bent toch z’n dochter en hij geeft gewoon om je. ja mijn vader is ook hartstikke bezorgd antwoord Sofie. nou de mijne ook, soms wordt ik echt helemaal gek thuis. ik ben het gewoon niet echt gewend dat hij zo overbezorgd is, eerst was hij nooit thuis en kon ik alles doen wat ik wou en nu kan ik bijna niks meer doen. nou je moet gewoon een grote bek geven hoor, doe ik ook altijd. o haha dat doet Chanel wel hoor. nou genoeg gepraat over me vader, laten we nog ff gaan zwemmen. ja goed idee!
Nu komt er een klein tijdsprongetje van ongeveer 5 dagen.
De eerste week van de vakantie zit er alweer bijna op, we zitten met z’n allen in de lounge en iedereen is wel aangeschoten en sommige stomdronken, het is echt zo grappig en gezellig. Ik kijk om me heen en zie dat Mandy en Jim in een hoekje staan te bekken. Ik lach in mezelf. Eindelijk heeft Mandy haar zin. weetje ik vind je wel heel erg leuk lekkerding. zegt Menno opeens en hij komt op me af lopen. Haha gek, je bent gewoon hartstikke dronken. nee, echt ik meen het, ik vond je de eerste keer al leuk. ik lach om Menno, zelf ben ik ook behoorlijk aangeschoten dus ik weet niet wat ik allemaal doe. En voordat ik het weet staan Menno en ik te zoenen, het voelt echt geweldig. Ik vond Menno de eerste keer dat ik hem zag al leuk, alleen of het wederzijds is, hij kan het nu wel zeggen maar hij is ten slotte dronken, dus hij meent het waarschijnlijk helemaal niet. ik wordt uit m’n gedachten gehaald als Menno z’n lippen van de mijne afhaalt. dat voelde nog eens goed. Je bent echt leuk Chanel, ik meen het. o god, dus toch, wat moet ik nu doen, ik vind Menno ook heel leuk, alleen ik weet niet of ik hem als vriendje wil, nja een vakantievriendje is toch niet erg, toch? ik vind jou ook heel leuk antwoord ik blozend. Menno en ik zoenen nog een tijdje door als ik aan me arm meegesleurd wordt door Mandy. zo mevrouw, het wordt denk maar eens tijd dat we naar de tent gaan. zegt ze terwijl ze wankelend op me steunt. Ja en zeker voor jou Mand, ik weet nu al dat je morgen een erge kater hebt. helemaaaaal niet, ik ben hartstikke nuchter. ja, jij wel lach ik. We nemen afscheid van de rest en lopen terug naar de tent, nou ik moet Mandy zowat meesleuren, want die kan nauwelijks meer op haar eigen benen staan.

De weken zijn snel voorbij gegaan, we hebben heel erg veel lol gehad de laatste 2 weken, ik wil dan ook nog helemaal niet weg, maar het zal wel moeten. Deze weken met Menno waren ook helemaal geweldig, maar we hebben besloten dat het gewoon ene vakantieliefde was en dat we vanaf nu gewoon vrienden blijven. We hebben ook besloten om met z’n allen contact te houden en een keer afspreken. Al zijn ze bijna allemaal nederlands, twee andere zijn engels en eentje Spaans, maar het maakt niet uit. De band tussen m’n vader en mij is weer een beetje verslechterd, maar schijt daaraan. Het is nu de dag van vertrek en Mandy en ik zitten al klaar in de auto voor vertrek, we hebben afscheid genomen van de groep en daar gaan we dan, opweg naar Portugal.

~
Sorry dat ik in 2 delen maar het dagboek van Chanel heb gebruikt, alleen ik had daar echt geen inspiratie voor, alles wat in haar dagboek stond, had ze ook die dag beleefd, dus dan vertel ik alles dubbelop, en dat heeft geen zin.
Hope you don’t mind!

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • zoowiezombie

    GEWELGID(H)snel verdooooor!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?