Never Fly Again. [2]

Volgende deel!^^ REACTIES!

Mogelijke uitkomsten

Schiphol. ^^ (48 x uitgekomen)

Onderweg spelen we ik zie ik zie wat jij niet ziet en zo'n zwaaispelletje, Ik heb naar 78 mensen gezwaaid en Georg naar 23. De anderen deden niet mee.
Ik doe m'n Ipod aan en doe de oortjes in m'n oren, Keihard zing ik mee met '' This Love '' van de The Vernicas. De jongens ergeren zich eraan en het word zelfs leuker als er hoge noten komen ^^... Ik zit aan de Linkerkant van de auto en ik doe het raampje open, ik steek m'n hoofd eruit, zingend. Er komt een cabrio naast ons rijden, de man; Houd je kop, snol. Ik zing gewoon door en steek m'n hoofd weer naar binnen.

Eenmaal bij Schiphol aangekomen, lopen we naar binnen. Ieder pakt een karretje. Bill; Nou, daar gaan we. En hij geeft me een zoen op mijn voorhoofd. Ik drij en geef um een lange tongzoen. Ik; Ik hou van je. Bill; Ik ook van jou... Tom; Kom, we moeten redden om het vliegtuig te halen!! Georg; I See! COme On!
We rennen met z'n alle naar het vliegtuig en zijn nét op tijd!
Het valt me wel op dat Gustav zo stil is, hij kijkt ook zo verdrietig.
Ik probeer hem wat op te vrolijken dus pak ik z'n hand. Hij kijkt me aan dus ik glimlach, nu komt er een klein zwak glimlachje op Gustav's mond...

REACTIES!<333

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • xDebbie

    verder! :D

    1 decennium geleden
  • Reepicheep

    verder ofso x] EN WAT EEN PLAATJESPIKKER BEN JIJ:O

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?