[TH] Screw you, perfect guy. [003]

WOOW

de derde al *hihi*

Mogelijke uitkomsten

Fuck my sisters. (18 x uitgekomen)

Here I am again.

Status: chagrijnig

'Hoezo dat kan niet?' Vraag ik een beetje uit het veld geslagen. 'Lieverd, je weet toch dat je school hebt. Je kunt nu niet zo maar ineens naar Amerika in de hoop daar je grote idolen te ontmoeten.' Mama streelt me glimlachend over mijn wang. Ik zucht diep. Hoe vaak moet ik het haar nog uitleggen? Wanneer dringt het eindelijk tot haar door? 'Ik wil naar Duitland. D-u-i-t-s-land. Niet Amerika. Het is maar voor een paar dagen. Mag het echt niet? Het is toch niet interressant op school.' Zeg ik lief. Mijn ouders hebben school altijd al overbodig gevonden. Toch proberen ze de goede ouder uit te hangen en me naar school te sturen. Mama zucht diep en staat op van tafel. 'Ik zal het er met je vader over hebben.' Thank the Lord.
Daar zitten we dan. Met z'n drieeën aan tafel. 'Mag het nou?' Vraag ik een beetje geïrriteerd. Papa kijkt mama aan. 'Ja het mag,' EINDELIJK, 'maar je moet wel je zusjes meenemen.' Klote. Waarom? Waarom moeten Aily en Babette altijd mee? Ik zucht diep en laat mijn hoofd op tafel zakken. Kreun. Diepe zucht. Steun. 'Kan het echt niet anders? 6 weken de afwas doen!' Snel recht ik mijn hoofd. Papa en mama schudden hun hoofd van nee. Het moet maar.

'BAAAAAAAAAAAAAAAAAAABETTE.' Gil ik boos. Van boven hoor ik een beetje gebrabbel, waar ik verder niet op let. Shit, moet mijn lijst ook meenemen. Ik donder de trap op naar boven, geef Babette een flinke duw, ren naar mijn kamer en pak de heilige lijst. 'VERDOMME ROTKIND.' Hoor ik Babette gillen. Babette en Aily zijn 13 en een eeneiige tweeling. Verder zuigen ze enorm. Haat aan die kinders.
Met mijn koffer stap ik in de auto. 'Is Babette er nou?' Vraag ik aan mama die voorin komt zitten. 'Ze moet haar haren nog doen.' Mama kijkt in de achteruitkijkspiegel. Dat moest ze een uur geleden ook al. Ik zucht nog dieper dan ik vandaag al gedaan heb. Zuchten is mijn favoriete bezigheid, mensen vervelen door ze te laten merken dat ik me verveel. Heerlijk gewoon. Hoe sommige mensen zich kunnen irriteren aan het feit dat ik vervelend doe. De buurvrouw kreeg er rare rode bulden van op haar gezicht. Op het einde van de avond leek ze net een opgezwollen wrat.
Als we dan toch eindelijk aangekomen zijn en niet te laat zijn voor de trein overvalt een enorme rust me. Mijn hart slaat niet zo hard meer als toenstraks en ook het zweet is gestopt met over mijn gezicht te druipen. Het is gewoon allemaal zo spannend. Mama heeft de school afgebeld, en gezegd dat we naar een zieke tante moesten in het buitenland. Dikke, vette, leugen (niet dat het me boeit ofzo).
Mijn trein is er.
Tot zo.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Archer

    Super,,
    kvind em Amazing :D

    Plies iets laten weten?? -puppyeyes-

    1 decennium geleden
  • Mirabilis

    SNEL VERDER =]

    ik vind hem SOEPER COOL =D
    DAMN, VERDER GIRL!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?