<<< welk HONDENRAS past het best bij jouw ? >>>

wil u graag een hond plaatsen in uw gezin en u weet nog niet precies welk ras u graag wilt hebben en welk ras goed bij u past doe de test en u weet het!!!

Mogelijke uitkomsten

beagle (0 x uitgekomen)

vind jij het grappig als de kaas van tafel wordt gegrepen als je even niet oplet. en ga jij dan met plezier een nieuwe kaas halen. de beagle is meestal een eigenwijze hond maar kan ook heel lief zijn. de beagle is echt iets voor jou!!

duitse brak (15 x uitgekomen)

de duitse brak is een echte jachthond. hij jaagt op hazen en konijnen. maar hij kan ook in een gezinnetje geplaats worden. en hij is heel aardig voor kinderen!! de duitse brak is echt iets voor jou!!

whippet (0 x uitgekomen)

de whippet wordt veel gebruikt voor renwedstrijden.
het zijn hele snelle honden!! heb jij een grote tuin en ga je graag wandelen, dan is de whippet iets voor jou!!

herder (0 x uitgekomen)

de duitse herder is een hele grote hond met spitse oren. ze wonen meestal als waakhond op een boerderij!! het zijn echte waakhonden!! je kunt ze niet altijd zo vertrouwen!

poedel (8 x uitgekomen)

de poedel zie je meestal bij mensen die van opmaken houden. de poedel is er ook zo een. je ziet ze vaak over straat lopen met roze strikjes in hun staart en oren. het zijn erg nette honden de poedel past bij jou!!

jack russel (0 x uitgekomen)

wil jij een hond maar niet zo'n grote. en wil jij wel een schattige hond. dan is de jack russel iets voor jou!! hij is zeer levendig, onverschrokken, onafhankelijk, enigszins koppig en heeft veel temperament. Hij is uiterst toegewijd en vriendelijk en een aangename gezelschapshond. Hij heeft een consequente opvoeding nodig in verband met zijn eigenzinnige karakter. de jack russel is iets voor jou

border collie (15 x uitgekomen)

De Border Collie komt al eeuwenlang voor in Engeland en Schotland, hier werd hij gebruikt als werkhond. Dit ras is ongetwijfeld de meest gebruikte herdershond ter wereld. Het meeste worden de Border Collies gebruikt om de schapen te hoeden. Border Collies zijn bijzonder leergierig, dapper, meestal vrij onderdanig, doen er alles voor om de baas het naar zijn zin te krijgen. de border collie is echt iets voor jou!!

golden retriever (0 x uitgekomen)

Als de hond volwassen is kan de hond ook makkelijk langs de fiets lopen als extra training. De meeste Golden Retrievers zijn gek op water, modderpoelen en apporteren, maar doen het ook goed in de gehoorzaamheid, flyball en behendigheid.Van de Golden retriever weten we dat hij intelligent, vriendelijk, gehoorzaam, sociaal en gevoelig is en ook nog een goed geheugen en groot aanpassingsvermogen heeft. de golden retriever is echt iets voor jou!

husky (20 x uitgekomen)

husky's zijn echte sneeuwhonden. maar zoals je op de foto ziet kunnen ze ook gewoon in nederland wonen. het zijn honden die vaak voor de slee worden gezet. De Siberische Husky is een middelgrote werkhond met een krachtige, maar sierlijke bouw. Zijn middelmatig stevige en goed bevachte lichaam, de rechtopstaande oren en de sikkelvormig gebogen, over de rug gedragen vossenstaart wijzen op de noordelijke erfenis van de bekwame sleehond. Zijn karakteristieke gang is los en ongedwongen, maar ongelooflijk krachtig als er een beroep op hem wordt gedaan om te trekken. de husky is echt iets voor jou!!

labrador (0 x uitgekomen)

de labrador is een hele bekende hond in nederland.
Oorspronkelijk komen Labrador Retrievers uit Canada. Na vele jaren van gerichte fok zijn Labrador Retrievers uitstekend geschikt om als jacht-, blindengeleide, of als gezinshond door het leven te gaan. Ze komen voor in zwart, geel en bruin en soms met een witte borstvlek.De Labrador Retriever is een zeer intelligente hond die gemakkelijk is op te voeden omdat hij/zij leergierig is en graag voor zijn/haar baas wil werken.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Scandicy

    Duitse Brak? Nee dank je. Lelijk ding.

    8 jaar geleden
  • Sunflowertje

    Poedel
    Ik las de andere even en zag erbij dat er een op konijntjes jagen! :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
    (6)(6)(6)(6)(6):((:((:((:((:(((huil)(huil)(huil)(huil)(huil)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?