Op wie lijk jij het meest uit de nieuwe Thor movie.

Doe deze quiz en check op wie jij lijkt uit de Thor movie. Deze film zal volgende jaar rond mei in de bioscopen verschijnen.

http://www.youtube.com/watch?v=JOddp-nlNvQ

Via deze link kan je de trailer bekijken op youtube. Gewoon even kopieren en plakken.

Mogelijke uitkomsten

Thor (9 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Thor.

Thor is in deze film de hoofdrol speler. Hij is een dappere maar arogante strijder. Hij is de Noorse god van donder. Na de vrede in zijn wereld verstoord te hebben wordt hij vervloekt. deze vloek brengt hem in ballingsschap op de aarde waar hij moeite heeft zich aan te passen.

Loki (39 x uitgekomen)

Jij lijkt het meeest op Loki.
Loki is de half broer van Thor. Hij werd door Odin geadopteerd nadat hij de rest van zijn familie had verslagen. Loki begon als de god van leugens mar werd later de god van het kwaad. Hij zal er alles aan doen om op de troon te komen.

Jane Foster (22 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Jane Foster.
Jane Foster is en wetenschapster. Ze werkt voor S.H.I.E.L.D. een geheime organisatie. Op een avond vind ze een man in de woestijn. ze neemt hem mee naar hun basis en word uiteindelijk verliefd op hem. Later blijkt deze man in werkelijkheid de Noorse god Thor te zijn.

Lady Sif (55 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Lady Sif.
Sif was in hun jeugd het vriendinnetje van Thor. Ze is een uitstekende strijdster. Ze beschermed de goden wereld met haar leven.

Odin. (5 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Odin.
Odin is de oppergod van de Noorse goden wereld. Hij heeft alles opgeofferd om de vrede te behouden en als zijn oudeste zoon al dit werk ongedaan maakt heeft hij geen keus en moet hij Thor naar de aarde verbannen.

The Destroyer (1 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op the Destroyer.
The Destroyer is een robot gemaakt door Odin om de goden wereld te beschermen. Waneer Thor verbannen is word hij niet meer door the Destroyer als god gezien en daarom valt hij hem dus aan.

Agent Coulson (1 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Agent Coulson.
Coulson is een agent van S.H.I.E.L.D. hij leidt de operatie in Mexico en gaat op onderzoek uit naar de mysteriouse man die Thor blijkt te zijn.

Statistieken

Statistieken

Reageer (20)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?