I'm just a Little bit: Crazy! ¬50

NUMMER 50 :'P feestje;

Mogelijke uitkomsten

Love;; © (9 x uitgekomen)

Asha

De film was afgelopen; en het was al laat.
Kristel bleef ook bij ons slapen; we hadden toch genoeg kamers. Ik liep met David naar boven,en ik sloot de deur. David pakte men hand, en trok me naar hem toe, en begon me te zoenen. Ik zoende terug en hij tilde me op, en legde me op bed. Hij gaf me kusjes in m'n nek, en langzaam trok hij men shirtje uit; toen volgde de rest etc. De rest; you know; verzin zelf.

Astrid
Ik lag in me bedje naast Pierre. En we hoorde veel geluiden naast ons. You know; gekraak enzo x'D
We werden er gek van, en ik liep naar de buurtjes, en klopte op de deur. Kon me geen reet schelen wat ze aan't doen waren xD Ik gooide de deur open, en ze keken me geschrokken aan; Doe wat rustiger; we kunnen niet slapen! zei ik met een sjaggie stem. Ze lachten; Is goed hoor zei Asha. Mooizo.. en ik liep weer naar me eige kamer, Ik kroop terug in bed, en gaf Pierre een kusje, en kon nu eindelijk slapen. Zonder 'geluiden'.

Asha
'Houvanje' fluisterde ik tegen David. Ik gaf hem ng een kusje, en viel toen in slaap.
De volgende morgen...
We liepen naar beneden; iedereen zat er al; behalve Kristel. We liepen naar de woonkamer en namen plaats. Toen kwam Kristel eraan. Heel moe. 'Wat was dat voor'n herrie gisternacht?' vroeg ze moe. Astrid schoot in de lach, en ii kleurde rood.'Asha en David hadden wat lol vannacht' zei Pierre lachend.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • ThropyEyes

    Yeah.^^
    Soo Asha, heb jij fun in bed?^^
    Whaha.^__^
    Gooewwed!<3 Gauw verder!<3
    Xx.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?