Hope is a waking dream' #07

nummer 7. =]
Deze is een tijdje verder ofzo. dus =D

Mogelijke uitkomsten

PART'7 (8 x uitgekomen)

'Run away with me' zegt Justin nog een keer.
Na nog zoveel problemen met me vader te hebben, krijgt hij een ongeluk. Dat krijg je ervan als je teveel drinkt, denk ik dan maar altijd.
Ik kijk Justin even aan, en knik. 'Maar waar naartoe?' vraag ik. Hij kijkt me even aan, en haalt een kaart uit zijn broekzak. Er staat een land op, ergens in Europa. Het zal wel...
'Ik vind het best...' Hij glimlacht even, en start de computer op. Ik neem plaats naast hem, en traag is hij aan het laden. Ongeduldig tikt Justin met zijn vingers op tafel. Ik kijk hoe zijn vingers bewegen. We hebben een relatie gehád. Maar het ging niet meer, maar we zijn nog altijd beste vrienden.
Hij klikt een site aan, en kijkt me nog vragend aan. 'Zeker weten dat je naar Nederland wil?' zegt hij. Ik denk nog even na, kijk naar een plaatje die op de kaart staat, en knik. 'Ja, ik weet het zeker. Ik wil hier weg'.
Hij koopt de tickets. Over drie dagen zijn we hier weg. Ik sta op, en pak een tas onder het bed vandaan. 'Alvast inpakken?' vraag ik. Hij knikt, en loopt naar me toe. Hij pakt een koffer die er ook onder ligt, en samen lopen we naar een andere kamer, waar alle kleren liggen, hangen, enzovoorts. (:

Ik draai me nog een keer om, maar dan gaat de wekker. 06:00 ik zucht. En kijk naar de tassen. Vandaag naar Nederland vertrekken. Ik hoop dat ik alles vergeet daar. Ik wil het niet meer onthouden.
'Ik moet je nog wat vertellen.' zegt Justin serieus als we ontbijten..

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • Solutioness

    verder plzzz! <33

    1 decennium geleden
  • RockGirlxTH

    Super!!
    Verder!! <3 xxx

    1 decennium geleden
  • ThropyEyes

    Waar zal het toch over gaan?

    Oja, de 3e tepel van die gast ='D

    Nee, grapje. Gewoon snel verder gaan, meer niet ^-^

    xxox

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?