Hope is a waking dream' #09

number 09
sorry dat het lang duurde (:

deze maak ik wel iets langer .. ofzo?

Mogelijke uitkomsten

PART'9 (6 x uitgekomen)

We zijn aangekomen op een vliegveld, genaamd Schiphol. Ik zucht, zo groot, en raar. Het voelt zo anders aan hier. Ik kijk even naar Justin, en we lopen door.
'Dat wordt dan 20 euro' zegt de chauffeur. Ik kijk hem vragend aan, wat zegt hij? 'Oh, I'm sorry. 20 euro'. Zegt hij er dan achteraan. Ik knik, pak me portomonne, en geef hem het geld.
Justin en ik stappen uit, en staan voor een groot hotel. We lopen naar binnen, en krijgen een kamer.
'Gingen we morgen voor een huis zoeken?' vraag ik aan Justin, zodra we op onze kamer zijn. Hij knikt, 'ik was dat wel van plan... En meteen een woordenboek kopen. Ik versta niks van dat Nederlands.' zegt hij. Ik grinnik, daar heeft hij gelijk in.
We staan al vroeg buiten. Het regent zacht, en ik doe mijn muts op. Ik kijk even omhoog, waarom Nederland?
We lopen door een paar straten, en zijn opzoek naar zo'n makelaarsbedrijf. We komen er eentje tegen, en stappen naar binnen. Eerst een heel lulverhaal, en uiteindelijk hebben we een paar huizen gevonden die ons wel leuk lijken. We gaan samen met de makelaar ernaar toe.
'Deze is wel mooi...' zeg ik uiteindelijk. Het is een klein appartementje, en het ziet er schattig uit, en bijna in het centrum. Maar het is niet wat ik wil. Misschien wil ik wel helemaal niet in Amsterdam wonen...
We bedanken de meneer vriendelijk, en lopen het bedrijfje weer uit. 'We kunnen ook andere steden opzoeken.' zegt Justin, als ik de stad een beetje bekijk. Ik kijk hem aan en glimlach, 'dat zou ik fijn vinden. Ik vind dit namelijk niet echt leuk.' Hij knikt, en pakt me hand, zo lopen we weer naar het hotel.


het zit een beetje door elkaar. Wat Engels en Nederlands wordt gesproken. Maar alles dat ik Engels heb getypt. dat zeggen de Nederlanders in het Engels. en alles dat ik gewoon Nederlands heb, zeggen Justin en Nikky.
Volgen jullie het nog? XD
en anders vraag je het maar als je het zo graag wil weten

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Solutioness

    coowl! verder plzz!

    1 decennium geleden
  • RockGirlxTH

    Super!!
    Gaan ze in Tilburg wonen?? :-D
    Of Goes? daar woont family en van Hubrecht;D(ik woon ook in Goes)
    Kuss,,(K)

    1 decennium geleden
  • MARLOESxYERR

    oeh nice + cute ;3 !
    snelverder n_n <3

    1 decennium geleden
  • PimpleSlan

    leuk =]
    snel verder <3

    xxox

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?