Dad, do you like the way we are? -1-

eeyy liefeee mensiees.
dit is onze eerste serie! we hopen dat jullie hem leuk vinden,Reactie zou mega fijn zijn!!!
Heel veel lees plezier
xx

Mogelijke uitkomsten

Nee niet weer! (21 x uitgekomen)

Ik lig in mijn bed naar het geruzie te luisteren van mijn ouders. Tranen prikken achter mijn netvlies. Bill hoor ik aan de andere kant snikken. Ik wil naar hem toe gaan,als net mijn deur opengaat. Betraande Bill staat in de deuropening.
Hij komt langzaam naar mij toegelopen. "Tommi, ik ben bang!" hoor ik hem fluisteren. Ik moet moeite doen om mijn tranen te bedwingen. Ik schuif een stukje op en voel hoe Bill naast mij kruipt. "Bill, niet huilen!"zeg ik bemoederend tegen hem. Bill legt zijn hoofd op mijn borstkast. Veilig sla ik een arm om hem heen. 'alles komt goed dat beloof ik je' Bill voel ik knikken. 'hij doet mama veelste veel pijn,ik kan het niet aan horen' Tranen lopen langzaam over mijn wang. 'je hebt gelijk,we gaan eens met ze praten' Bill knikt weer. Ik zie zijn ogen sluiten en doe precies hetzelfde.
Na een tijdje word ik weer wakker, en spits mijn oren om te horen of mijn ouders nog ruziën , maar ik hoor niks anders dan het gehuil va de wind, en de takken die tegen mijn raam slaan. Ik zucht diep, en hoor hoe Bill smak geluidjes maakt. De stilte word verstoord door geluiden op de gang. Voorzichtig til ik Bill zijn hoofd van mijn borstkas en loop uit bed, richting mijn kamerdeur. mijn deur doe ik zo voorzichtig,zachtjes open. Mijn hoofd steek ik erdoor om te zien wie het is. Ik herken meteen aan het haar wie het is. Mijn moeder. Voorzichtig doe ik de deur achter me dicht en loop haar zachtjes achterna. In haar handen heeft ze een kussen. Ze zal toch niet......Jawel dus. Ze legt haar kussen op de bank. 'Tom?' vraagt ze met verbaasde gezicht. Betrapt. 'hoi mam' Zeg ik zachtjes. Ik loop langzaam naar de bank, "Wat doe jij nog zo laat uit bed?" vraagt ze verbaasd. "Ik werd wakker...", ik zie dat ze op de bank gaat zitten. Ik laat me naast haar vallen. "Mama?" vraag ik aan haar. Ze kijkt mijn kant op als teken dat ze luistert. "Waarom hebben papa en jij zo vaak ruzie?" vraag ik nogal verlegen. Een diepe zucht ontsnapt uit haar mond. 'dit is schokkend om te zeggen mop' Ik kijk haar geschrokken aan. 'Papa en Mama houden niet meer zoveel van elkaar zoals vroeger' Die ogen van mama vallen naar beneden. 'maar waarom dan die ruzie?' Mijn moeder schud haar hoofd. 'daar hebben we het morgen wel over,eerst slapen' 'maar.....' Haar vinger legt ze op mijn mond. 'oke' zeg ik zachtjes. sloffend loop ik de trap op terug naar mijn eigen kamer. Ik kruip weer naast Bill, en kruip dicht tegen hem aan, want het is ontzettend koud. Ik trek de deken tot mijn kin. Na een tijdje voel ik mijn oogleden zwaarder worden en val in slaap.

(2 x uitgekomen)

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • DarkMemory

    *ik snel de volgende maken* xD --»

    1 decennium geleden
  • ganja

    snel verder :)

    1 decennium geleden
  • T0NJAVAMPIRE

    geweldig <3.

    1 decennium geleden
  • Caged

    sgattig plaatje
    en je schrijft mooi
    ik vind dat je verder moet gaan :)
    xxx daisy

    1 decennium geleden
  • billXemogirl

    super
    snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?