[TH] Screw you, perfect guy. [002]

GHELLO.

tweede deel.

Mogelijke uitkomsten

I don't wanna pretend. (12 x uitgekomen)

Hoi, ben ik weer.

Status: normaal, nadenkend.

Vandaag wil ik iets veranderen. In mijn saaie leven. En dan bedoel ik niet mijn haar in een rare kleur verven of weer een tattoo laten zetten, maar een échte verandering, die invloed heeft op de rest van mijn leven. Dat wil ik. Dus ik ben nu aan het nadenken.
Ik wil verliefd worden. Op een beroemdheid. Makkelijk: Bill Kaulitz/Tom Kaulitz/Georg Listing/Gustav Schäfer. Dat ga ik doen. Geen flauw idee hoe.
Denken helpt niet. Het helpt me niet verder. Ik kom nu niet ineens Bill/Tom/Georg/Gustav tegen, die verliefd op mij word. Nee, daar helpt denken niet voor. Verdomme.
Ik zou willen dat ik ze naar hier kon transporteren. Dat ik ze naar hier kon halen en niet naar hun hoefde te gaan. Dat zou ik willen.
Nee, ik stel nu 7 punten op.

Punt 1. Meedoen aan elke prijsvraag om een meet&greet te winnen. En dan ook echt aan elke prijsvraag. Zelfs voor het buitenland.
Punt 2. Opzoeken waar ze veel komen en ga daar ook vaak heen. Waar het dan ook mag zijn. Aan het strand in de Malediven, in Marokka of gewoon op de Bahnhoffstraße nummer 19.
Punt 3. Naar alle award-uitreikingen gaan. MTV VMA'S, MTV EMA AWARDS, TMF Awards. ALLES.
Punt 4. Bij TMF/MTV/Jim gaan werken (als VJ) en vragen of ik ze mag interviewen. Volgens mij is dit de beste tot nu toe. En de gemakkelijkste. Ofja, gemakkelijkste zou ik zo niet zeggen.
Punt 5. Zo veel emails naar hun fan-adress sturen totdat ze iets terugsturen. Hmm, daar kan ik nu al wel mee beginnen.
Punt 6. Iedereen opbellen om te vragen of hij/zij niet toevallig iemand kent die voor TH werkt.
Punt 7. Ik word gewoon zelf beroemd.

Dat laatste lijkt me eigenlijk het moeilijkst, aangezien ik geen talent heb. Niet in zingen (ik lijk wel een schorre krielkip), niet in acteren (ik kán geen dingen doen zonder uitbundig en schaapachtig te lachen), een muziekinstrument spelen (ik heb het echt vaak genoeg geprobeerd, maar het lukt niet), niet schrijven (verhalen schrijven is dan nog het sterkste punt, maar het lijkt totaal nergens op) en ik kan ook geen mensen interviewen. Dat VJ verhaal valt dus ook al bijna af. Maar wacht maar af, ik ontmoet ze wel.

Op mijn manier.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?