[TH] Screw you, perfect guy. [001]

HAAI (:

Ik maak even een serie.
Eventjes maar.

INFO.
Naam. Babeau
Leeftijd. 16
Uiterlijk. Zie plaatje bij uitkomst
Fan van. Tokio Hotel.

Waar gaat de quiz over?
Babeau is een enorme fan van Tokio Hotel, en wil de jongens dan ook dolgraag ontmoeten. Ze schrijft 7 manieren op hoe ze TH zou kunnen ontmoeten, en ze gaat ze alle 7 af.
En of het lukt, moet jij lezen.

GOOD LUCK.

Mogelijke uitkomsten

I don't wanna pretend. (16 x uitgekomen)

Hi. This is me.

Ik zal mezelf even kort voor je samenvatten.
Babeau. 16 jaar. Groen haar (voor nu tenminste). 2 broers, 2 zusjes (tweeling) en een rat.
Nu weet je het meest interressante over mij.

Ik heb mijn haar groen geverfd. Ik denk dat ik het volgende maand roze verf. Van mama mocht het niet, maar ik heb het toch gedaan. Het heeft me een half jaar zakgeld gekocht, maar ik sprokkel mijn geld wel bij elkaar. Oma vond het namelijk heel zielig voor me, en sort nu elke maand stiekem 50 euro op mijn bankrekening. Dat is 10 euro meer dan ik normaal voor zakgeld krijg. Ik had mijn haar eerder groen moeten verven.
Waarom ik het groen geverfd heb? Geen idee. Omdat ik bruin zo'n saaie haarkleur vind en groen wel cool is. Ik bedoel: je ziet toch niet vaak mensen over straat lopen met groen haar? Mensen bij mij in de straat zien het dagelijks. Mama vindt het trouwens wel goed staan, dus toen ik vroeg of ik het volgende maand roze mocht verven zei ze meteen ja. Mijn ouders sporen niet.
Ik heb ook stiekem een tattoo laten zetten, maar daar zijn mam en pap nog niet achter. Hij staat ook boven mijn kont (weet je wel, dat je hem boven je bikini ziet uikomen), en er mag van mij niemand kijken als ik naakt ben.
Ik ga niet mee zwemmen als mama en papa ook meegaan.
Ik houd me eigenlijk nooit aan de regels. Ik doe altijd dingen die niet mogen en kom daar ook altijd mee in de problemen.
Pech. Wat kunnen ze doen? Me vermoorden.
Ha-ha-ha.
Ik ben in een droge bui op dit moment. Vanaf nu zet ik boven elk verhaal mijn status, oke?

Ik denk dat ik je volgende keer weer zie, want mama roept of ik wil komen eten, wat ik eigenlijk niet wil. Maar laat ik haar maar voor 1 keer niet tegenspreken, dan mag ik misschien mijn haar na het roze blauw verven.

Daag (:

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?