Wat zegt jouw hoofdlijn op je hand over jou?

De hoofdlijn onthult je innerlijk en je persoonlijkheid.kijk maar eens of het ook bij jou past!

Mogelijke uitkomsten

je hoofdlijn loopt kaarsrecht over je hand (13 x uitgekomen)

jij mag tijdens je leven rekenen op een belangrijke baan, veel voorspoed en een lang leven. Het kan dus niet op. Jij bent een persoontje dat bruist van de energie en levenskracht. Met nog geen 10 man ben jij van je stuk te brengen. Je straalt één en al kracht uit. Je hebt een sterk karakter en je bent heel besluitvaardig. In tegenstelling tot anderen hoef jij geen minuut na te denken over de beslissing die jij moet nemen. Daarom kun jij ook rekenen op veel bewonderaars in je directe omgeving. Zij zouden graag in jouw schoenen staan. Maar pas wel op want deze bewondering kan snel omslaan in jaloezie. Verkijk je er dus niet op als iemand zegt dat hij jou zo geweldig vindt. Je hebt ook wel wat negatieve trekjes in je karakter. Jouw kracht kan ook wel eens omslaan in arrogant gedrag. Je vindt op zulke momenten dat je de wijsheid in pacht hebt, dat je gelijk hebt en dat de ander zich daar maar in moet schikken. Vooral als het gaat om zaken die je heel dierbaar zijn, kun je je met hand en tand verzetten tegen alles en iedereen. Dankzij je tomeloze energie wil je in je leven grootse dingen bereiken, en daar zal alles voor moeten wijken.

Jouw hoofdlijn loopt een klein stukje recht en daalt daarna heel snel (47 x uitgekomen)

je bent in de eerste plaats een warme persoonlijkheid. Je bent ook heel spontaan. In welk gezelschap dan ook, je bent vaak de initiatiefnemer voor een gesprek. Of je nu zit naast iemand die je nog nooit eerder gezien hebt, of iemand die je op het eerst gezicht niet mag, het maakt niet uit; jij praat wel! Dat noemen ze goed van de tongriem gesneden zijn. Je bent populair, da’s wel duidelijk. Jouw omgeving vindt het prettig als jij er bent en ben je er niet dan is het altijd net even minder gezellig. Je wordt ook door veel van je vrienden en kennissen omschreven als een playboy of playgirl. Dat is ook niet zo moeilijk want je bent overal waar de actie is en je ziet er altijd tot in de puntjes verzorgd uit. Ook ben je een persoon die initiatieven neemt en anderen aanspoort. Moet er een beslissing worden genomen dan sta jij vooraan. Dat leidt er nog wel eens toe dat jij ook voor anderen beslissingen neemt en dat wordt niet altijd even prettig ervaren. Omdat je nogal graag in het middelpunt van de belangstelling staat ben je ook in sommige gevallen snel aangebrand en heet aangebakerd. Doet je partner bijvoorbeeld iets wat jou niet aanstaat, dan zijn de druiven zuur. Je laat onmiddellijk merken dat je kwaad bent. En als we het er toch over hebben, over jouw mindere eigenschappen, dan heb ik er hier nog eentje: zo koppig als een ezel! Als jij het idee hebt dat je gelijk hebt dan moet de ander wel van zeer goede huize komen om jou te kunnen overtuigen. Dat heeft natuurlijk alles te maken met je temperament. Een voordeel is weer dat je nooit lang kwaad kunt zijn. Nu ruzie? Over 5 minuten weer vergeten! Oprecht maar ook een beetje verlegen, zie daar; de twee trefwoorden die op jou van toepassing zijn.

Jouw hoofdlijn loopt vanaf het begin omhoog (11 x uitgekomen)

Weet je dat veel creatieve mensen ook zo’n levenslijn hebben? Daar hoor jij dus ook bij. Creatief en artistiek. Op je goede momenten ben je de rust zelve. Je benadert alles en iedereen rustig zonder al te snel conclusies willen te trekken. Je bent een persoontje dat niet houdt van opscheppen. Opscheppers krijgen van jou geen aandacht, nee die aandacht geef je liever aan mensen die het volgens jou verdienen. Je hebt een lichte neiging om die persoon ook maar meteen te bemoederen. Je hebt immers het beste met hem of haar voor. Helemaal verzot ben je op kinderen en op dieren. Ieder kind krijgt bij jou meteen alle aandacht, en ook huisdieren zijn bij jou aan het goede adres. Op je slechte momenten ben je wel wat somber gestemd en in jezelf gekeerd. Je trekt je veel dingen persoonlijk aan. Mensen die het moeilijk hebben, de honger in de derde wereld, je vriendin die net gescheiden is. Dat leidt er nog wel eens toe dat je pessimistisch gestemd bent. Gaat het allemaal nog wel goed met jou, je familie en je omgeving? Dat zijn van die gedachten die door je hoofd spelen. Je kunt dan heel zielig in een hoekje gaan zitten en wilt met niemand iets te maken hebben. Eigenlijk doe je dan alsof, want je wilt juist wel die arm om je heen of die hand om je schouder, maar je durft er niet om te vragen. En dan te bedenken dat jij altijd de eerste bent die dat bij anderen doet!

Jouw hoofdlijn verloopt met horten en stoten en er zitten kettingen in (13 x uitgekomen)

Dan ben je een intelligent persoon met een enorm goed geheugen. Niets ontgaat jou. Ook al is het maanden geleden gebeurd, jij weet nog precies wat er gebeurde. Daardoor behoor je in gezelschap tot de winners. Jij beheerst ieder gesprek en je bent ook van alle markten thuis. Geen onderwerp of jij hebt er wel een mening over waar geen speld tussen is te krijgen, die mening heb je gekregen omdat je je voor alles interesseert. Je staat bij je vrienden en kennissen bekend om je veelzijdigheid. Daarmee zet je regelmatig iedereen op het verkeerde been. Geen boek of krant in jou buurt blijft ongelezen. Je nieuwsgierigheid wil ook nog wel eens doorslaan naar het andere uiterste, dit zijn de spaarzame momenten dat je op je vingers getikt wordt. Je hebt nog wel eens de neiging je neus te diep in andermans zaken te steken, en soms loopt het zelfs uit op ruzie, maar jij bent sterk genoeg om ook deze slag winnend af te sluiten. Ben je een vrouw dan ben je in gezelschap vaak het stralende middelpunt. Je zorgt voor veel opwindende gesprekken waarin vooral je levenslust en je optimisme aanstekelijk werken en ook ben je heel sociaal. Zelfs mensen die jou in het verleden voor de gek hebben gehouden kunnen nog daarna makkelijk je vrienden worden. Haatdragendheid is jou vreemd. Als men probeert om jou ergens van te beschuldigen, dan haal jij je schouders op. Je vrienden hebben met die beschuldigingen vaak meer moeite dan jij.

Statistieken

Statistieken

Reageer (13)

  • sammie329

    Jouw uitkomst: Jouw hoofdlijn loopt een klein stukje recht en daalt daarna heel snel.

    leuke quizz
    (lol)(lol)

    1 decennium geleden
  • TxOxFxxME

    Jouw hoofdlijn loopt vanaf het begin omhoog:
    Creatief en artistiek

    xD

    1 decennium geleden
  • SuzieLovesTH

    Jouw hoofdlijn loopt een klein stukje recht en daalt daarna heel snel

    1 decennium geleden
  • 10eke8

    (dance)(yeah)(Y)

    1 decennium geleden
  • wilma222

    lolig

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?