Wat voor elfje ben jij?

Als jij naar Fantasia zou gaan als elfje, wat zou jij dan worden? De goden van fantasia kijken recht in je hart waardoor ze weten wat voor elfje bij jou past. Ze stellen jou (zonder dat je het weet) een aantal vragen. Het is heel moeilijk om naar Fantasia te gaan. Je moet namelijk echt in elfen, feeën, draken en dergelijken geloven. Ook dan kom je er alleen maar als je geluk hebt. Maar goed. Wat voor elfje wordt jij?
- Boselfje (Rustig, slim)
- Waterelfje (humoristisch, doet niet zo moeilijk)
- Vuurelfje (duidelijke mening, aanwezig, stoer)
- Luchtelfje (muzikaal, schattig)
- Zwart elfje (achtergrond, negatief)

Mogelijke uitkomsten

Boselfje (116 x uitgekomen)

Jij bent een rustig iemand. Je bent best slim. Soms twijfel je wel eens aan jezelf. Niet doen! Je bent een prachtig elfje. Je weet dat je af en toe even op een rustige plek tot jezelf moet komen en dan geniet je van de prachtige natuur. Jij houdt niet van geweld, meer van praten. Je zal ook niet zo snel iets zeggen voordat je erover nagedacht hebt. Op zich is dit een mooie gave, maar als je toch moet vechten in Fantasia, of soms zelfs in deze wereld, zal je toch snel moeten handelen.

Waterelfje (49 x uitgekomen)

Je bent een humoristisch elfje. Je bent erg positief. Je ziet het leven als één prachtig iets. Als iets even tegenzit, denk je aan fijne dingen. Dan ben je weer vrolijk. Soms maak je mensen erg moe met je gedrag. Heb je misschien ADHD of zo? Dat hoeft niet hoor en het is ook echt geen belediging. Als mensen verdrietig zijn kan je ze vaak wel weer vrolijk maken, maar je moet ook leren dat mensen soms gewoon even met rust gelaten willen worden. Of anders er over willen praten. Maar meestal vind iedereen je heel grappig en leuk. Een goede eigenschap waar velen jaloers op zijn. Ik denk dat de goden ook wel om je zullen lachen.

Er zijn trouwens mensen die het niet leuk vinden om een water- of een luchtelfje te zijn. Die willen liever iets speciaals zijn als een bos- of vuurelfje, maar er is helemaal niks met water of lucht. Dit zijn de belangrijkste levensvoorwaarden! Zonder water en lucht geen leven!

Vuurelfje (17 x uitgekomen)

Jij bent een vuurelfje. Je hebt een duidelijke mening, en bent daar moeilijk vanaf te wijken. Je bent over het algemeen erg aanwezig. En populair. Je hebt altijd wel je woordje klaar. Als je boos bent, moeten mensen echt oppassen.

luchtelfje (13 x uitgekomen)

Jij bent een lucht elfje. rustig, onopvallend, dromerig... Je bent eigenlijk als lucht voor anderen. Het liefst ben je in je eigen wereldje. Je hebt niet gigantisch veel vrienden waarschijnlijk. Je bent veel te verlegen. Je moet wat voor jezelf opkomen! Dan zie je dat onze wereld ook niet alleen maar slecht is!

zwart elfje (15 x uitgekomen)

Je bent een zwart elfje. Je bent vaak depressief. Als er iets met een vriend(in) aan de hand is, wil jij hem/haar graag helpen. Je weet alleen niet hoe. Wat trouwens ook heel erg logisch is bij een zwart elfje: je lievelingskleuren zijn donker. Eigenlijk heb je weinig vertrouwen in het leven en de wereld. Je zou ook wel graag macht willen hebben, maar je wil niet zo denken. Je schaamt je ervoor. Op zich zouden de meeste mensen wel macht willen hebben hoor! Je moet niet denken dat je niks voorstelt. Misschien loopt het met sommige mensen niet zo lekker, maar er is altijd wel iemand die van je houdt of van je zal gaan houden. Houd je sterk!

Statistieken

Statistieken

Reageer (15)

  • Eveliendeboef

    joepieeee!!!!! boselfje!!!

    9 jaar geleden
  • LearnToPlay

    waterelfje!

    en het klopt wel ik heb onder andere adhd

    1 decennium geleden
  • Zandpoot

    Boselfje
    Klopt

    1 decennium geleden
  • animegirl13x

    WATER ELFJE het klopt helemaal ik ben echt heel hyper (de pyper) mensjes denken vaak dat er iets mis met mijn is (volgens mij is dat ook zo )


    me: OMG YOU KILLED FRED You: wtf?!? Me: i know (A)

    1 decennium geleden
  • XInnocenceX

    bos elfje, klopt wel:)
    vet leuke quiz(Y)
    En voor mensen hier die interesse hebben in mythische dingen.
    Ga eens naar de elf fantasy fair;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?