Welke Disney-prinses ben jij?

Welk meisje had vroeger niet de droom om later een prinses te worden. En wie droomt er nog steeds over haar prins op het witte paard. Test hier welke Disney Prinses er in jou verborgen zit!

Mogelijke uitkomsten

Belle (4679 x uitgekomen)

Belle is een beetje apart, niet al te populair onder de mensen om haar heen. Ze is erg leergierig en ze is aardig en zorgzaam. Zo heeft ze nog meer goede eigenschappen zoals moed en geduld.
Ze wordt verliefd op het beest. Die later een mooie knappe prins blijkt te zijn. Dus... In de liefde is het wat rustiger bij jou. Je wacht eerst af totdat je iemand goed hebt leren kennen.

Jasmine (1559 x uitgekomen)

Jasmine is een prinses die het anders wil dan dat het is. Ze zoekt naar vrijheid en ziet iedereen als gelijk. Als ze iets wil zal ze het doen ook. Je wil graag nieuwe mensen leren kennen maar weet alleen niet hoe.
Ze denkt op het eerste gezicht dat het een prins is. Maar dat is hij dus niet.
Als je op Jasmine lijkt zul je dus vaak je eigen plan trekken en makkelijk vrienden maken omdat je voor veel mensen open staat.

Doornroosje (2266 x uitgekomen)

Doornroosje is een echte prinses. Ze is rustig, wordt beschermd en ze wordt verliefd op haar prins op het witte paard. Ze is behulpzaam en een tikkeltje eigenwijs en nieuwsgierig.
Je zal dus graag op zoek zijn naar nieuwe dingen en personen maar je hebt er wel geduld mee. Je kunt makkelijk iets zelf beslissen maar vind het niet erg als anderen het voor je doen.

Sneeuwwitje (1554 x uitgekomen)

Sneeuwwitje is een hele mooie prinses. Ze geniet van het leven zoals het is, hard werken? Maakt niet uit, het komt allemaal goed. Daarom accepteerd ze best wel veel en zo ook personen, daardoor maak je makkelijk vrienden. Een aardige en mooie prinses, dus daar schuilt vast wel een populair iemand achter.

Assepoester (4821 x uitgekomen)

Een mooie prinses die hard moet werken. Ze is gehoorzaam maar het liefste zou ze dat helemaal niet zijn. Dan komt die geweldige toverfee die haar op weg helpt en leert ze haar prins kennen. Dus wees eerlijk en geduldig dan komt het allemaal goed.

Mulan (510 x uitgekomen)

Mulan is eigenwijs maar wel erg slim. Ze weet goed hoe ze dingen moet aanpakken. Handig die eigenschappen maar zo kan het soms ook uit de hand lopen als je het overzicht verliest en je klungelig gaat gedragen. Probeer dat dan maar goed te maken en anders zoek je naar een alternatief.

Pocahontas (1314 x uitgekomen)

Een aparte prinses. Ze is nog speels en eigenwijs en een echte durfal. Je bent waarschijnlijk goed in sporten en houd nog wel eens van af en toe een geintje. Ze is benieuwd naar nieuwe dingen en volgt haar hart.

Ariël (1629 x uitgekomen)

De kleine zeemeermin is een jonge prinses met nog heel veel zussen. Ze kan goed zingen en wil graag naar de 'mensen' toe. Ze wil ook kunnen lopen en rennen. Maar misschien geeft ze een beetje te veel om dat te bereiken en wordt zo slachtoffer van een gemeen plan.

Statistieken

Statistieken

Reageer (425)

  • VitalyNikiforov

    Belle, mijn favoriet!

    6 jaar geleden
  • SilkevdIJssel

    Assepoesiiiiiiii!!! Klopt opzich wel. En anders was het Belle… leuke quizzz verder kudo!

    6 jaar geleden
  • Fioree

    Belle!
    Echt super leuke quiz

    6 jaar geleden
  • AmeranthaGaia

    Belle.

    7 jaar geleden
  • GwnEline

    Doornroosje..........

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?