Op welke manier word jij beroemd?

Veel mensen dromen ervan! Beroemd worden, honderden fans, veel geld en van je hobby je beroep maken! Maar, op welke manier word jij beroemd?

Mogelijke uitkomsten

Toneel (243 x uitgekomen)

Lights, camera, action! Dingen die jij graag hoort. Je houd van acteren dit kan in een film, musical of toneelstuk zijn. Honderden mensen zullen jou in de spotlights zien staan.

Muziek (37 x uitgekomen)

Jij gaat het maken in de muziekwereld. Dat kan als super solo artiest, als groot beroemde band of als underground artiest die alleen bekend zal zijn voor een bepaalde doelgroep. Ik de muziek zul je concerten geven, CD's opnemen en leuke fans hebben die met al je nummers mee kunnen zingen en dansen.

Literatuur (27 x uitgekomen)

Je gaat liever voor woorden en zinnen richting de literatuur. Dit kan zeggen dat je goed kan dichten of een mooi boek schrijft. Het is ook nog mogelijk dat je bij een leuk tijdschrift terecht komt.

Kunst (45 x uitgekomen)

Kunst is heel uitgebreid en kan vele richtingen in. Zo kun je leuke exposities doen. Schilderen, beeldhouwen, knippen, plakken, tekenen en ontwerpen kan allemaal. Creatief zijn in je vak, daar gaat het tenslotte om!

Model (36 x uitgekomen)

Als model kun je je helemaal laten zien. De catwalk over of werken als fotomodel waarmee je foto's geplaatst kunnen worden in tijdschriften, reclame en er kunnen spullen met jouw foto erop verkocht worden.

Sport (49 x uitgekomen)

Topsport is waar je voor gaat. Je beoefent zelf vast wel een sport of bent er naar op zoek. Veel geld verdienen, lekker je ding doen. Is het niet heerlijk om een topsporter te zijn?

Statistieken

Statistieken

Reageer (30)

  • Skurwiel

    Toffe quiz (lol)

    7 jaar geleden
  • Sotus

    Heel gaaf! Zoveel vragen, hartstikke top deze quiz :)

    9 jaar geleden
  • ginadam

    Model klopt wel want ik hou daar wel van en ben ook heel lang hahah

    1 decennium geleden
  • Zandpoot

    Toneel!
    En al mijn vrienden zeggen dat ik niet kan acteren...
    Pfff, hoe moet ik dan beroemd worden?!

    1 decennium geleden
  • xJustxAxGirl

    Muziek,klopt echt!Muziek is m'n leven en I (H) Nightcore

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?