[16] Geluksvogel? Of was het nou pechvogel?..Ibrahim Afellay

Volgende deel isseer!
Zyn er nog tipsss??

x
Reactiesss??
I love julliee(H)

Mogelijke uitkomsten

Wil je ? (73 x uitgekomen)

Het is zo'n fijn gevoel, weer zoenen met hem!
Maar waarom doe ik het? Ik kan het niet, mijn ouders zijn dood! en Roy ook, en ik, ik lig hier te zoenen met ''hem'', ja hij de jongen van mijn dromen. Maar toch ik mag het niet. Maar waarom moet ik het nu laten, ja ik laat het, sorry schat..
Ik laat zijn lippen los en duw mezelf een beetje van hem af.. sorry? zegt Ibrahim vragend. nee, ik sorry, het spijt me maar ik kon het niet, ik wist niet eens dat het goed was, mijn ouders zijn dood, en toch het was zo fijn, alleen ik hoop dat je snapt dat ik me heel raar en leeg voel... tuurlijk snap ik het, moet ik de anderen roepen?, maar eigenlijk wil ik even met je praten. We kunnen nog wel even pratenn??. maar over wat eigenlijk??. over jou, euh nee, mij, ook niet, ons 2, nee , wij samen 1 ik denk dat.. Ik knik, waar gaatie dan over beginnen? Dattie van me houdt? of dat hij me juist nooit meer wilt zien, oh shit wat is het, zou hij vragen of ik bij hem kom wonen, oh ik hoop het.. Nou.. k weet niet hoe ik het moet zeggen, maar ik hou nog zoooo veel van je, weet je nog toen je zei van ja je hebt me een briefje gestuurd, zoiets zou ik niet kunnen doen, daar heb ik de kracht niet voor, ik hou zo veel van je .. Ik, ik weet niet wat ik moet zeggen, ik hou denk ik ook vanjou dnek ik, misschien helemaal niet, maar toch ik hou zoveeeeeeeeeeeeeeeel van je, ik weet het niet. Wel of niet? Teveel!. Ik wil het weer goed met je maken en trouwens je mag vanavond uit het ziekenhuis alleen je moet elke Woensdag komen, zullen we afspreken?, waar ga je eigenlyk blyven?? okee is goed, nou ik mocht bij Sarah wonen, maar ik wil niet lang, hun hebben een gezin en als ik daar inkom is het geen familie Mulder meer, dan ik het familie Mulder van Dijk en dat hoor niet!. Waar ga je dan heen?. Nou dat weet ik niet dat zie ik dan wel.. okee.
POV Ibrahim
Ik zei okee, waarom heb ik niet gevraagd of ze bij mij komt wonen?, of nee, das nog te vroeg,toch of niet, moet ik het doen?, nee nog niet, toch? Ik weet het echt niet!, Zal ik het doen?, Ja?
Nouu Stacyy. Jaa. Ik heb een voorstel.. Vertell eens..
Wil je anders niet bij mij komen wonen?

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • angeleyes

    verder :D

    1 decennium geleden
  • XxLxX

    jhaa bij Ibi wonen!!!(yeah) ik zou willen dat hij dat aan mij zou vragen ik had in ieder geval gelijk jha hebben gezegt!!!
    snel verder gan btw.
    XxX

    1 decennium geleden
  • Doofenshmirtz

    gaat ze ja zeggen ?? gaat ze ja zeggen ?? :O:O
    ik hoop het :D
    snel verder (A)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?