CarCrash 13

Bedankt voor de reacties, Mijn en billxemogirl!

Hier dan alweer deel 13 =D

Mogelijke uitkomsten

Georg's verhaaltje (11 x uitgekomen)

Georg POV
“Ik zal je een verhaaltje vertellen” zeg ik. Shana knikt heel hard. Ik begin te vertellen, maar soms word ik onderbroken door Tom die lacht. Als ik klaar ben merk ik dat Shana in slaap is gevallen. Ik pak haar op, voor zo ver dat gaat, en leg haar op de bank. Ik geeuw. “Ik ga ook maar eens slapen, het was een lange dag” zeg ik en ik wandel naar de slaapvertrekken. Ik doe mijn pyjama aan en ga in mijn bed liggen. Ik kijk nog even tv en val dan in slaap. De volgende morgen word ik wakker geschud. “Georg, ik heb honger” fluistert een stem in mijn oor. “Eet dan” zeg ik nog half slapend.

Shana POV
“Georg, ik heb hong-eh-er!” Zeg ik nu luider. Georg negeert me. “Georg! Ik heb honger!” gil ik nu. Georg schrikt wakker en zucht. Hij staat op en loopt mee naar de keuken. Ik ga in zijn bed zitten en neem zijn mobiel. Ik druk op de knopjes. Georg komt terug en neemt hem af. Even kijkt hij met grote ogen. “Het is half 6” zegt hij in shock. “Honger!” zeg ik en ik schud met mijn benen tegen het bed.

Georg POV
"Ja ja, ik maak wel een boterham voor je", mompel ik en ik loop langzaam terug naar de keuken.
Shana komt me achteraan gerend en schud hevig haar hoofd. Ze kijkt me met een vies gezicht aan. "Lust ik niet."
"Wat eet je dan normaal bij het ontbijt?"
"Ontbijtkoek."
Ik schud mijn hoofd en rommel wat in de kastjes op zoek naar de trommel met plakken ontbijtkoek. Ik pak een plakje uit de trommel en leg hem op een bordje. "Melk?" vraag ik aan Shana, die met haar handen op de tafel slaat.
Ze knikt en slaat vrolijk door. "Eén, twee, drie, vier, in de maat, anders dan wordt Shana kwaad!" roept ze enthousiast naar haar handen.
Ik schud wat melk in een glas en breng het samen met het bordje ontbijtkoek naar haar toe en vervolgens loop ik weg.
Ze kijkt me met kraaloogjes aan en vraagt: "Waar ga je heen, Georg?"
"Slapen", antwoord ik. "Ik ben nog moe. Als je alles op hebt laat je het maar staan. En dan ga je daarna maar een van de andere jongens of Ashley lastig vallen, maar mij laat je met rust, begrepen?"
Shana knikt en ik loop terug naar de ruimte waar ik slaap. Moe ga ik terug in bed liggen en binnen in paar minuten val ik weer in slaap.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?