Spin The Bottle met... SuG!!!

Flesjedraaien met de J-rock band SuG (je kent de regels waarschijnlijk wel XD) tis een minder bekende band maar ze zijn wel goed, luister maar eens naar Love Scream Party of Vi-Vi-Vi

Mogelijke uitkomsten

Takeru (28 x uitgekomen)

Je geeft de fles een flinke tik en hij draait 9 rondjes voordat ie op Takeru beland. Hij geeft zijn hard-to-resist glimlach, staat op en geeft je een lief kusje op je wang voordat hij weer naar zijn plaats gaat.

Chiyu (7 x uitgekomen)

De fles draait 4 rondjes voordat hij naar Chiyu wijst. Je vraagt je af of hij nou echt een jongen is, totdat je hem lief in je oor hoort fluisteren. Hij bijt je voorzichtig in je oor, geeft je een kusje op je lippen en gaat weer naar zijn plaats.

Yuji (14 x uitgekomen)

Je geeft de fles een flinke zwiep waardoor hij 13 rondjes draait en uiteindelijk naar Yuji wijst. Je bent een beetje verbijsterd door de make-up die hij draagt. ik: "hey Yuji, is dat mijn mascara?" Yuji: *kijkt gauw de andere kant op*. Yuji staat op en komt naar je toe lopen, geeft je een zoen op je lippen en gaat weer zitten.

Masato (42 x uitgekomen)

Je let niet op hoe vaak de fles draait, maar je ziet wel hoe hij langzaam stopt met draaien en op de prince charming van de school beland, Masato. Maar ondanks zijn populariteit is hij erg koud. Hij word knalrood, begrijpt dat hij het wel moet doen, staat op, geeft je een snel kusje op je wang en gaat gauw weer zitten. Prince charming is dus niet koud, hij is verlegen XD.

Mitsuru (14 x uitgekomen)

De fles draait 10 rondjes en beland op de jongen die naast je zit. Van wat je van mij opgepikt had was dat hij Mitsuru heet. Mitsuru leunt opzij, geeft je een zoen op je lippen, gaat weer rechtop zitten en begint aan zijn beurt.

helaas (3 x uitgekomen)

de fles draait 1 rondje en beland op jezelf, misschien moet je nog eens draaien?

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • OrbofDoom

    Takeru^^

    1 decennium geleden
  • Sachikox3

    Takeru ^^ *Die smile is zo cute n_n

    x

    1 decennium geleden
  • Kyoru

    Masato xD
    hij is best wel heel erg sexy xD

    1 decennium geleden
  • Jrockstar

    Masato(H)
    ze zijn allemaal cute!!!
    het weirde is dat ik bij TH een hele strakke verdeling heb van leukste naar minst leuke maar bij visu-boys kan ik gwoon niet kiezen!!!!

    1 decennium geleden
  • silvanaxdiru

    chiyu...is dat goed??:D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?