De Onbekende zus van Alice ... [Twilight 0.4]

PamPamPamPamPam<3
PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!

Mogelijke uitkomsten

Op Tafels staan. (40 x uitgekomen)

De volgende morgen toen ik op school kwam stonden manon en mijn vrienden groepje tegen de zwarte auto van Anke te leunen. Ik ging bij hen staan, ze keken me min achtig aan..ik moest een exuus bedenken, ik kon toch moeilijk zeggen. 'ik was afgeleid door het afkeurende gezicht van edward' ik zuchte. "Sorry Dude's van gisteren" Manon hefte haar schouders omhoog. "Iederéen heeft wel eens een slechte dag" mompelde ze still. Ik glimlachenten eens. "Daar, OMG zie hoe knap hij's" Luna stond haast te hyperventileren toen edward met een Beige audi de parking kwam op gereden, hij parkeerde zijn auto en stapte uit, alles ging zo vlotjes..Na dat hij uitstapte volgde zijn familie. De perfecte blonde , de mooie kortzwart harige, dan nog een stoere bink en een krulle hoodje..ze zijn even wit als edward.
"Laat het uit je hoofd, Luna , 1 ding tegen hem zeggen en je ligt uit de groep ik ga edward versieren" snauwde manon kwaad. Ik slikte eens,
en de moed zakte me in de schoenen. Ik voelde me tegen over Manon zo mietering , een echt watje!
Edward keek terug recht in mijn ogen, en ff leek het of die glimlachten. Ik wende verlegen mijn blik weg en keek naar anke die rustig zat te praten over..jah over wat zat er eigelijk te praten ? =S
De béll ging.

De eerste 4 uren waren saai, ik lette zoals gewoonlijk niet op.Het was middag pauzen en ik ging aan mijn gewone tafel zitten. Anke kwam eerst af gevolgt door jamie.
"Hoii" zeiden ze in koor. "Dude's, hé jamie hoe was je niet stondende dag ?" hij grinnikete en grijnsde. "ik had mijn oma een jointje gegeven en ze ligt nu in het ziekenhuis achjah.." ik grinnikte en schudden mijn hoofd. Niet veel later kwamen, Manon , luna en all de rest van de groep bij ons zittten, zoals gewoonlijk aten we eerst rustig onze boterhammen op. "HEY JESSY SLET!" schreeuwde manon , jessy keek om van haar tafel. Manon gooiden haar eten op jessy hoofd. Jessy wist ff niet wat er gebeurde, ze stond recht en rende naar de wc, heel haar haren + gezicht zaten vol stuk patat en saus.
Manon ging op de tafels staan....ik lag helemaal in een deuk.
ze stak haar hand uit , ik nam ze vast en ging me ook op de tafels vestigen de rest van de groep volgden. ik stak een sigaret op en nam de fles wijn.
Manon zat haar borst uit te roepen..de toezichthouders durfden haast niets te doen. Net toen ik een slok wou nemen kwam edward en zijn familie binnen die verbaasd op keken. Ik keek terug in zijn ogen , hij gaf me terug een afkeurende blik en schudden zijn hoofd. Ik haalde de wijn fles van mijn mond en gaf ze aan manon. Manon keek op en fronste haar wenkbrauwen eens..ik ging van de tafel af en stapte de kantine uit naar de toiletten. Waarom liet ik me zo doen door edward ? Ik zuchten en was blij toen de bel ging, ik bleef nog ff in de toiletten maar stapten dan toch naar mijn les. Iedereen zat al binnen.. "Miss marie-beau " de leerkracht keek me streng aan. "Srry" mompelde ik, ik staarde naar mijn plek waar edward naar buiten zat te staren. "Laat dit geén tweede keer voor vallen" ik knikte en ging op mijn plaats zitten (naast edward ¨^_^ ) De les was super saai..de deur ging open en manon kwam te voorschijn, haar gezicht stond afkeurend toen ze me bij edward zag zitten.
"Manon komt u dan toch de les volgen" ze hefte haar schouders op en ging zo ver mogelijk van mij weg zitten.
"Je bent niet 1 van de liefste hier op school" vroeg edward in eens..Ik knikte maar. "Laten we erop houden dat leekrachten me haten" mompelde ik, hij sprak tegen mij..zijn stem was even mooi dan gisteren. Hij glimlachten eens. "wat ga je doen als je van school bent ?" ik glimlachte nu .."De wereld rond reizen" mijn antwoord was vast besloten.
"Jij?" edward trok een wenkbrauw op en moest diep na denken,Alsof hij die vraag nooit eerder had gehoord. "Ik ..ga voor de 'ik weet nog niet ' " ik grinnikte. Ik volgde de les niet echt heb ik nooit gedaan eerlijk gezegt =]

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • datding

    WTH dit hoort in een story niet in een quizzie

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?