Bij wie (van Rammstein) pas jij het best?

titel zegt het al...

Mogelijke uitkomsten

Till Lindemann (46 x uitgekomen)

Till is de zanger van de band en hij is very coowl!! (and sexy!!)
Till houdt van vuur en speelt er graag mee tijdens de concerten. Naast zanger is Till ook nog acteur en dichter. (zo is er van Rosenrot, 1 van mijn favonummers, ook een langere versie in gedichtvorm)
Tiil is ook een zwemmer gweest en bijna op de olympische spelen terecht gekomen maar dat ging niet door omdat hij het hotel uitgesneakt was om een playboy te kopen. Later is hij helemaal gestopt met zwemmen op dat niveau vanwege een spierblessure. (zielige Till)
Till heeft ook meerdere talenten, hij kan drummen, basgitaar spelen en gewoon gitaar spelen:D

Algemene info:
Sterrenbeeld: steenbok
geboren in: Leipzig (Duitsland)
Haarkleur: bruin
Ogen: Blauw
Lengte: 1.90m
Europees kampioen zweemen bij de 1500m

en als je nog vragen hebt of iets wilt toevoegen moet je dat maar zeggen want ik weet nog wel dingen maar kheb geen zin om alles hier neer te zetten aangezien er nog 5 andere bandleden zijn die aandacht nodig hebben:P


Richard z. Kruspe (93 x uitgekomen)

Richard is de lead-gitaris van Rammstein en ook de leukste gitarist van Rammstein:D Naast Rammstein speelt hij ook in de ban Emigrate waar hij ook in zingt. Hij houd zich gelukkig wel meer bezig met Rammstein:p
Zijn echte voornaam is Zven maar blijkbaar vond hij Richard leuker:D Richard speelde eerst samen met Christoph Schneider en Paul Landers (ook beide Rammstein) in de punkband 'Die Firma' en daarnaast speelde hij ook samen met Paul landers en Till Lindemann (beide Rammstein) in de band 'First Arsche'
Richard kan heel goed gitaarsolo's spelen en eiglijk vind ik hem wel een van de beste gitaristen.
Toen Hij 16 jaar was ging hij met een stel vrienden naar Tsjechoslowakijke en daar ergens kocht hij een gitaar en leerde hij zichzelf gitaar spelen.
Toen hij 19 was verhuisde hij naar Oost-Berlijn. Voor de val van de berlijnse muur stapte hij een keer in de metro en toen hij weer bovengronds was kwam hij midden in een demonstratie terecht waar hij op zijn hoofd is geslagen en door de politie is opgepakt wegens 'aanwezig zijn'. Richard heeft toen 6 dagen in de gevangenis gezeten en toen hij vrijkwam besloot hij om via Tsjechoslowakijke Oost duitsland weer te verlaten. Toen de muur eenmaal gevallen was, verhuisde hij weer terug naar Oost-Duitsland.

Richard is degene die in 1993 Rammstein heeft opgericht. Hij vond het moeilijk om teksten en muziek tegelijkertijd te schrijven dus vroeg hij Till Lindemann om in de band te komen omdat hij hem vaak had horen zingen tijdens zijn werk. De rest van de leden volgde snel.
owkej volgs mij is dit voorlopig wel gnoeg info:P

Christoph Schneider (20 x uitgekomen)

Christoph Schneider is de drummer van Rammstein. Hij heeft voordat hij in Rammstein kwam in meerdere andere bandjes gespeeld waaronder in 'Die Firma' waar ook een aantal andere bandleden van Rammstein in speelden.
Christoph is de oudste van een gezin bestaande uit 7 personen! 1 broer en 5 zussen. Toen hij ongeveer 14 was kreeg hij van zijn broer een drumstel van blikken. Toen hij 16 werd stopte hij met school en ging hij aan het werk als telecommunicatiemedewerker (ik weet ook niet wat dat is:P) Van zijn eerste verdiende geld kocht hij een echt drumstel. Het was niet zo'n goed ding want hij viel de hele tijd uit elkaar maar dat maakte hem niet uit want hij had een vriend die lasser was en dat drumstel elke keer weer maakte.:D
Toen hij 18 werd moest hij het leger van Oost Berlijn in. Hij is het enigste lid van Rammstein dat zijn dienstplicht voltooid heeft.
Toen hij 19-20 was stopte hij met werken en wou hij naar de universiteit gaan om muziek te studeren, helaas is hij na 2 pogingen nog niet toegelaten.
Zijn vader had liever gezien dat Christoph trompet was gaan spelen, hij vond de drum maar niets.
Toen hij 24 werd kwam hij bij de band 'Die Firma' en bij wat andere kleinere bands. In 1994 deden Till Lindemann, Richard Z. Kruspe, Oliver Riedel en Christoph Schneider mee aan de Berlin Senate Metro beat contest, en wonnen deze. Als prijs mochten ze een demo-CD met vier nummers opnemen. Later deden Paul Landers en Christian Lorenz mee aan deze band, die later bekend zou komen te staan als Rammstein.

Paul H. Landers (22 x uitgekomen)

Paul staat helemaal links

Paul Landers is de ritme-gitarist van Rammstein.
Paul was een gymnast tot hij 13 jaar was en toen hij 16 was verliet hij het huis omdat hij vaak gevechten had met zijn stiefvader. Hij nam de naam Paul om zijn echte vader te eren. Zijn echte eigen naam is Henry.
Oorspronkelijk komt Paul uit Rusland maar hij verhuisde naar Duitsland waar hij naar Berlijn verhuisde. Zijn echte achternaam is Hiersche maar hij heeft de naam van zijn ex-vrouw, Nikki Landers. Hij heeft 2 kinderen, een dochter en zoon.
Paul is zeet getalenteerd, hij spreekt 5 talen waaronder Russisch, maar hij kan het niet schrijven of lezen.
Hij begon zijn muziekcarriere in de band
'Feeling B' waar ook Christian Lorenz (Flake) en Christopf Schneider in speelden. Hij kan ook piano en viool spelen. Hij leerde dat toen hij nog een klein kind was.
In de videoclip 'Engel' speelt hij op de drums in plaats van Schneider.
Voor de optredens van Live aus Berlin bleef hij een stalen gezicht houden en bleef hij doorspelen terwijl hij eigenlijk een zware griep had en dus niet mocht spelen. Paul dacht hier anders over en is toch gewoon gaan optreden:P

Olivier Riedel (6 x uitgekomen)

Olivier Riedel is de basgitarist van Rammstein.
Olivier is één vande weinigen van Rammstein die geen problemen had in zijn jeugd en zelfs verlegen is! Hij is opgegroeid als enigst kind bij beide ouders. Hij was geen opvallend iemand op school. Vooral in zijn tienerjaren was hij erg verlegen en als zijn vrienden aan het feesten waren, hing hij meestal maar wat rond.
Op de leeftijd van 19 jaar speelde hij volksviool in de band 'The Inchtabokatables'. Daarna in 1994 begon hij aan Rammstein.
Ook Olivier heeft 2 kinderen en deze heeft hij alleen opgevoed. Verder is over zijn privéleven niet veel bekend.

Christian Lorenz (Flake) (4 x uitgekomen)

Flake staat precies in het midden met het lichte haar

Flake (spreek uit: Fla-keh) is de bijnaam van Christian en iedereen noemt hem gewoon bij zijn bijnaam.
Flake is de keyboarder van Rammstein.
Hij woont nog steeds in de plaats waar hij geboren is, Berlijn.
Flake is een professioneel pianist maar hij vindt zichzelf niet zo goed. Hij begon met de piano toen een vriend uit zijn kindertijd er ook mee bezig was. Zijn ouders stuurden hem toen naar een muziekschool en kochten een piano voor hem.
Flake was in zijn tienerjaren verslaafd aan Rock'N Roll en hij stopte met de muziekschool om jazz te spelen. (echt logisch)Flake: 'Toen ik me bij mijn eerste band aansloot, merkte ik dat ik geen moderne muziek kan spelen! en ik kan het nog steeds niet!'
Toen hij 16 werd, ging hij aan het werk als gereedschapsmaker, maar dat was van korte duur.
Toen hij 17 werd, begon hij te spelen in de band 'Feeling B'. Deze band werd uiteindelijk één van de meest gerespecteerde en invloedsrijke band van oost-Berlijn.
Flake in zijn jonge jaren woonde samen met Paul Landers in een appartement. Als ze niet met muziek bezig waren, verkoopten ze jassen gemaakt van dekbedden. Dit deden ze op de zwarte markt. 2 jassen verkopen stond gelijk aan een gemiddeld salaris. In 1990 viel de band uiteen, maar bleef af en toe optreden voor speciale gebeurtenissen totdat één van de bandleden in 2000 overleed.
Het was moeilijk voor de andere leden van Rammstein om Flake over te halen om bij Rammstein te komen spelen. Hij wou niet meedoen omdat hij dacht dat het saai zou zijn. Uiteindelijk hebben ze hem kunnen overhalen.
Flake is waarschijnlijk het bekendst door zijn live-optreden in het lied Bück dich, waar hij en zanger Till Lindemann anale seks nadeden met een waterspuitende dildo. In Amerika zijn ze beide hiervoor gearresteerd en moesten ze een boete betalen van 100 dollar.
Flake is ook bekend geworden door de act met het rubberbootje in het lied Seemann. Hierbij is het de bedoeling dat hij in een rubberboot gaat zitten en door het publiek op handen wordt voortgeduwd over het publiek heen. Sinds 2002 nam Olievier dit van hem over nadat Flake een aantal keren uit het bootje is getrokken door het publiek. Hij is zelfs een keer bijna helemaal uitgekleed toen waarbij een aantal verwondingen opliep.
Flake is een keer gescheiden en heeft 3 kinderen. Op 12 September 2008 is weer getrouwd.
Hij praat niet graag over zijn privéleven dus verder is er niet veel over hem bekend:(

Geen van allen!! (93 x uitgekomen)

Jij past bij geen van allen en zal dus ook wel geen fan zijn van Rammstein.....tsssssss.....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Statistieken

Statistieken

Reageer (13)

  • Oklahoma

    Oliver Riedel deze keer ben benieuwd wie volgende keer xD

    1 decennium geleden
  • Oklahoma

    Paul(dance)
    het maakt me eigenlijk niks uit bij wie ik uitkom k vind ze allemaal leuk(flower)

    1 decennium geleden
  • LoveSomeone

    Ik ben naar hun Concert geweest:D:D
    Bands spelen, Rammstein brand!

    1 decennium geleden
  • LindaDeMol

    Ik pas het beste bij till
    vind dat wel lol
    maar ik val niet op jongens en rammstein is vet ;)
    ik heb ook een verhaal over rammstein gemaakt
    (yeah)

    1 decennium geleden
  • Rammstein08

    Paul xD hij mag er best zijn, maar heb toch liever Till of Richard ! :9~

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?