I'm just a Little bit: Crazy! ¬53

number 53.


tralalallaaaa.

Mogelijke uitkomsten

No, really;; © (5 x uitgekomen)

Pierre POV

'Astrid... zwanger, ik moet niet te vroeg juichen, straks is het niet goed. Ze is het nog maar 3 weken, er kan nog te veel gebeuren.' dacht ik opeens bij mezelf. Ik schudde m'n hoofd, en keek lachend naar Astrid. We liepen naar de rest, en gingen toch maar dansen, je zag gewoon dat ze opgelucht was. Na ongeveer nog een paar uurtjes gedanst te hebben, was het nu eindelijk tijd om te gaan. We liepen naar huis, en gingen allemaal slapen.
's nachts
Ik werd wakker door geluid naast me. Astrid stondt snel op, en rende naar de badkamer, na veel viese geluiden, en het geluid van de kraan, kwam ze weer naast me liggen. Ze zag er bleek uit, heel bleek.
'Gaat het?' vroeg ik geschrokken. 'N..nee, ik ik voel me niet goed!' Ze beefde over haar hele lichaam. Ze kwam dichter tegen me aan liggen. 'Wat is er aan de hand? Ze is toch niet ziek? Ze beeft zo erg'... Ik haalde snel de gedachten uit me hoofd. 'als het morgenochtend nog niet over is, gaan we naar de dokter.' zei ik een beetje streng, ze knikte en langzaam vielen we in slaap.
volgende morgen
Ik keek naast me, geen Astrid. Ik keek op haar kussen, waar ze altijd met haar hoofd ligt, lag een plas bloed, geschrokken sprong ik overeind, en rende naar beneden. Daar zaten ze allemaal aan tafel, etend. Maar geen Astrid... geschrokken keek ik naar de rest. 'Wat is er, man? Het lijkt wel alsof je geesten ziet' zei Jeff grinnikend. Iedereen lachte mee, behalve ik. Ik rende naar boven, naar onze badkamer...
Daar lag ze...
in bad.



XD



Statistieken

Statistieken

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?