welke jongens ninja van naruto ben jij?

in naruto zitten veel stoere ninja's die voor niks of niemand bang zijn.. wil jij weten wie je bent van naruto(jongens)?! doe dan deze quizlet!!!!

Mogelijke uitkomsten

jij ben naruto! (46 x uitgekomen)

je bent een humorist en nou niet bepaald sirieus. maar als het er op neerkomt ben je altijd de redder in nood met ongekende krachten. jouw jutsus zijn wilde vuur aanvallen vermedigvuldigen en rasengan....Naruto!!!

jij bent neji! (12 x uitgekomen)

je bent rustig slim, en zelfbeheersd. een echte leider dus. je stamt af van een speciale clan met speciale wapens. jouw jutsus zijn maan jutsus + snelheid en controle...neji!!!

jij bent sasuke! (55 x uitgekomen)

je bent cool, stoer en populair en knap ben je ook nog! je bent een van de laatste van een speciale clan. jouw jutsus zijn bliksem oogtechnieken en hypno....sasuke!!!

jij bent gaara! (25 x uitgekomen)

je bent een mysterieuze ninja met een triest verleden. je bent rustig maar als je kwaad ben BEN je ook kwaad!jouw jutsus zijn zand en nog een zand... gaara!!!

jij bent shikamaru! (16 x uitgekomen)

je bent een lui genie! je bent hartstikke slim en gaat nooit op missie zonder een plan, hoewel je verschrikkelijk lui bent. jouw jutsus zijn schaduw en messen, je beheerst de schaduw totaal... shikamaru!!!

jij bent choji! (3 x uitgekomen)

je bent een beetje een ninja zonder pit, het enige wat je leuk vind is eten eten en nog eens eten en dan nog een klein beetje lui doen. je hebt een zachtaardig karakter maar als je kwaad word! jouw jutsus zijn natuur lichaamsopzwelingen en pletten...choji!!!

jij bent kiba! (34 x uitgekomen)

je bent een aardige jongen die groot fan is van honden, waarschijnlijk heb je zelf ook een hond. je bent een grappig persoon wie niet van verliezen houd. jouw jutsus zijn kopie beasts attacks....kiba!!!!!!

jij bent shino! (19 x uitgekomen)

je bent een kalm, rustig typ wie niet zo snel in paniek raakt. je houd erg veel van insecten(misschien ietsie te veel). jouw jutsus zijn insecten poison en sharps...shino!!!!

jij bent lee! (23 x uitgekomen)

je bent er maar eentje hoor! je bent nou niet bepaald een van de knapsten(sorry) en je behandeld de gene die je alles leert als god! jouw jutsus zijn hand-to-hand combos en voet-to-voet combos, én je kan een primairy lotus openen...lee!!!!!

Statistieken

Statistieken

Reageer (18)

  • DrawingLady

    Leuk dat je altijd de persoon krijgt die je graag wil zijn :')

    7 jaar geleden
  • hidan178

    shikamaru!

    1 decennium geleden
  • DesxTiny

    jij bent kiba!


    Hmm.. Ik heb geen hond, maar ik kan er wel aardig mee opschieten ja.

    1 decennium geleden
  • bushidox3

    yay gaara(Y). wanted to be shika(H)(huil). maar gaara is mijn nummer 2..

    1 decennium geleden
  • goldendiva

    SHIKA LOVE YAAAA!!!!!!!!
    OMG ZO HOT

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?