welk monster duo uit naruto ben jij?!

in naruto zijn verschillende personnages met een monster in zich. welk van die personnages ben jij?!!! als je het wil weten doe dan deze quizlet!!!

Mogelijke uitkomsten

naruto en de ninetales (137 x uitgekomen)

de ninetales is een monster dat naruto's stad aanviel een lange tijd terug. de vierde hokage sloot de ninetales op in naruto, die hem als een vloek al die tijd moest meedragen. de vierde hokage ging dood want er moest een offer komen om de ninetales op te sluiten. de ninetales is een vuur wezen wie lijkt op een vos. naruto haat de ninetales, want door de ninetales ging iedereen hem in zijn jeugd uit de weg, zo van'is dat die ene niet?' 'ja laten we maken dat we wegkomen!' 'kijk hem niet aan!!'. akatsuki, waarvan ik denk dat hij de vierde hokage is en naruto's vader, zit achter alle kyubi aan(monsters).

gaara en de shukaku (70 x uitgekomen)

gaara kreeg de vloek over zich heen om de shukaku van zand bij zich te dragen. de shukaku zorgde ervoor dat gaara door ieder kind werd gemeden als de pest en niemand wou met hem spelen. gaara had net zo'n zielige jeugd als naruto, alleen hij kreeg geen vrienden toen hij ninja werd, hij werd nog steeds behandeld als een bom die op ieder moment kon ontploffen. nadat naruto hem had duidelijk had gemaakt in een gevecht dat je je leven kan veranderen werd gaara kazekage(baas over de zand stad) en hij probeert net als naurot te worden.

het proefkonijn (208 x uitgekomen)

dit meisje werd als proefkonijn gebruikt bij orochimaru's project om mensen in monsters te veranderen. het mislukte een beetje zodat ze half monster werd. ze werd half zeemonster en werd gevreesd aan de kust. toen ze eindelijk tot haar grote blijheid terug mocht naar de mensen(hoewel orochimaru haar dwong voor hem te werken want alleen hij kon haar in een normaal mens veranderen)werd ze gemeden als de pest. iedereen vond haar raar en schold haar uit voor monster. dat gaf haar nog meer redenen om gewoon mens te worden en bij orochimaru te blijven werken. ze bleef daar werken totdat naruto haar overhaalde ermee te kappen en met hem mee te gaan.

Statistieken

Statistieken

Reageer (25)

  • hidan178

    proef konijn:)

    1 decennium geleden
  • mia1noanko

    proefkonijn

    1 decennium geleden
  • DesxTiny

    gaara en de shukaku


    GAAARAAAAAAAAAAA! *Word hyper van zijn gezicht* Woah, niet cool Marije. Niet cool.

    1 decennium geleden
  • missShinobi

    PROEF KONIJN... ECHT NIET IK ZOU NIET VLUCHTEN MAAR ORUCHIMARU EEN OP ZIJN BEK GEVEN!xD JAMMER DAT ER GEEN 8/TAIL´S OF 10/TAIL´S IS!

    1 decennium geleden
  • SnoopyTheDog

    Narutowww

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?