Ben jij happy single?

Alle single meiden! Hoe ben jij zonder boyfriend? Doe deze quizz.

Mogelijke uitkomsten

Miss romantisch (24 x uitgekomen)

Jij houdt van Girly dingen. Je droomt over een sprookjeshuwelijk, inclusief een prins op het witte paard. Super dat je weet wat je wil, maar pas wel op dat je je BF to be niet te vee vergelijkt met prins charming. Kijk verder dan zijn mindere punten en ontdek zijn fun-loving kant.

Party girl (17 x uitgekomen)

Je geniet van onschuldig flirten, maar iets serieus wil je absoluut niet. Je bent een busy girl en je agenda puilt uit van de afspraken. Tijd voor een serieuze relatie heb je niet. Een avondje met een jongen vind je oké, maar zodra je afspraken af moet zeggen, is het een no go.

Tomboy (3 x uitgekomen)

Jij bent one of the guys. Je praat veel iever over de coolste PS3-games, dan dat je over de laatste aflevering van The Hills kletst. Pas wel op. Als je een crush krijgt op een jongen uit je vriendengroep loop je kans dat hij je ziet als een maatje, in plaats van date material. Flirt er af en toe lekker op los!

Happy single (10 x uitgekomen)

Je bent helemaal happy met leven op dit moment. Het hele date gebeuren heb je even on hold gezet. Al je energie gaat naar school, je familie en je vrienden. Je relaxte vibe maakt je populair. Zelfs de jongens zijn blown away door jouw zelfvertrouwen, You go girl!

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • Yogurt606

    Happy single
    (hoe weet jij dat?)

    1 decennium geleden
  • nerveus

    Miss Romantisch! (H) Yeah! That's right! :P Ik hou wel van romantisch doen en een beetje kleffen :$ Hahaha xD

    Leuke quiz ;)

    1 decennium geleden
  • Suave

    Miss Romatisch. Klopt een beetje, maar ik kan altijd wel zonder vriendje. ;p

    1 decennium geleden
  • XInnocenceX

    miss romantisch..(H)(H)(H) vet leuke quiz

    1 decennium geleden
  • CultRaven

    Happy Single, neh voel me meer thuis bij een Tomboy. ;) Ik hoef niet op te passen dat ik een crush krijg op een jongen namelijk. xD En jongens zijn veel chiller om mee rond te hangen vind ik. ... 0__o

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?