hij, zij en een kind1

hoop dat je het leuk vind

Mogelijke uitkomsten

de ontmoeting (28 x uitgekomen)

3 December 2005


Hieperdepiep hoera! Hieperdepiep hoera! Lang zal ze leven lang zal ze… De visite en de ouders van Marsha begonnen te zingen.

‘Ik ben geen 7 geworden hoor’ zegt ze boos tegen haar moeder als alle visite weg is.
‘Ik ben 16 geworden en ik hoor nu bier te zuipen met mijn vrienden, en te roken omdat ik het eindelijk legaal mag doen. En niet met mijn familie verjaardag liedjes zingen, ik ben geen kleuter’. Marsha zei het op een boze en menende toon, terwijl ze wist dat haar moeder toch weet dat ze dat toch niet doet. Roken durf ik toch niet, en drinken.. volgens mij is dat heel vies denkt Marsha, maar misschien moet ik het toch is proberen. Ik bel Cato wel en dan vraag ik of ze het met mij willen proberen. Cato is namelijk al lang 16. Cato is een hele goede vriendin van Marsha. Ze zijn met zijn tweeën de beste vrienden. Ze doen alles samen. Praten, roddelen, logeren, feestjes, afspreken, en gewoon teveel om op te noemen. Marsha kent Cato al heel lang, al vanaf de basisschool groep 4. Nu zitten ze weer op dezelfde school, de middelbare school. Marsha zit nu in de 4de klas van HAVO. En Cato in dezelfde klas als Marsha.

‘Marsha’ schreeuwt haar moeder vanaf de trap. Marsha heeft eigenlijk geen zin om naar beneden te lopen want ze was net boos naar haar kamer gegaan.
‘Marsha er is telefoon voor je’ zegt haar moeder opnieuw.
‘Wie dan?’ roept Marsha terug.

nne (0 x uitgekomen)

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?