a girl with amnesia [ TH ] 1

over het hoofdpersoon

naam: bo/kira eerst heet je bo maar later kom je er achter dat je kira heet.

leeftijd: 17 jaar

zus/ broer: tweeling charlotte

uiterlijk: 1.73 lang

donker blond haar tot borsten

Mogelijke uitkomsten

de boot (19 x uitgekomen)

‘Wie ben ik? Waar ben ik? Wat doe ik hier?’
Je kijkt verward om je heen. Je ziet dat je op een boot aan een meertje ligt. Raar! ‘Waar ben ik in hemelsnaam? Hoe ben ik hier gekomen?’ ‘Waarom weet ik dat niet dat hoor ik toch te weten’. ‘Ik snap het niet’. Je kijkt wat meer rond en ziet dat de boot aan de rand van het bos ligt in de verte zie je nog een paar vervalen boten liggen maar het ziet er naar uit dat daar al een hele lange tijd niemand op is geweest.

Je ziet heuvels, paden met daarnaast heel veel bomen en ook wat kleine riviertjes. Je ziet ook heel in de verte een open vlakte met gras en een klein vijvertje er bij.
Je denk bij jezelf dat het al aardig donker en koud word misschien kan je hier overnachten.
Je gaat op zoek naar een deur of in ieder geval iets om binnen in de boot te komen.
Na even zoeken vind je op het dek een deur. Die naar een trap naar beneden lijd je komt in een soort woonkamer met een tv een bank en in de hoek zie je een oude bekleden stoel staan met allemaal gaten er in.

Je gaat wat verder kijken in de boot en komt bij de slaap kamer uit daar staat een 2 persoonsbed en naast het bed een klein rond wekkertje. Dan zie je nog een deur je maakt de deur open en ziet een douche en een wastafel het wastafeltje is van keramiek.
Alleen nu nog een keuken want je krijgt nu wel heel erg honger, je loopt weer door de slaapkamer door de woonkamer en komt bij de achterkant van de boot uit daar heb je een tafel staan met een kleine bank en in de zelfde ruimte heb je nog een keuken met een oventje en fornuis en een houten aanrecht.


‘Hoe laat zou het zijn’. Je ziet een oude koekoeksklok hangen met een vogeltje die er net op dat moment uit kwam. ‘Het is precies 20:00’ zegt je tegen jezelf. Je gaat op zoek naar eten maar het enige wat je kunt vinden is oud brood en nog een nog wat oude kaas en een fles met cola.
Je maakt het brood klaar en schenkt de cola in het glas in je eet het brood op en gaat dan slapen.
Midden in de nacht word je bezweet wakker je hebt enorme buikpijn en je bent ongelofelijk misselijk je rent naar de wc, en je bent net op tijd voor dat alles er uit komt. Je hangt nog 15 minuten boven de wc en gaat dan weer terug naar bed.

neeh (0 x uitgekomen)

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?