Lesbisch en vreselijk in de war... [5]

Hij is gewoon EXTRA SUPERLANG! Omdat ik eigenlijk niet meer verder ging doen, maar ik heb me bedacht. xD

Vorige keer:
Eleira schudt wild haar hoofd als Lorena dichterbij komt. Het enige wat ze nog zegt voor ze haar eigen voordeur dichttrekt is: "What have you done!??"

Mogelijke uitkomsten

Lange roze haren en een raar gevoel. (95 x uitgekomen)



Als Eleira haar woonkamer binnenstormt, heeft ze adem te weinig.
Ze graait Trunks van de grond, die zachtjes jankt door de wilde graai. Zijn ribbetjes doen immers nog altijd pijn.
"Wat moet ik nu doen?" vraagt ze de kleine pup. "Ik kan hier toch niet blijven zitten?" Het hondje snuffelt aan haar haar. Het verbaast Eleira, aangezien ze haar lange lokken kwijt was. Ze komen nu tot aan haar borsten. (Sorry, vond geen ander ding op die hoogte xD)

Het 'Roosje' hoort nog Lorena, die zachtjes op de deur klopt. Eleira ziet aan de schaduw door de gordijnen dat ze bukt. Ze fluistert zachtjes door de gleuf voor brieven: "Als je er bent, Eleira, het spijt me vreselijk. Maar ik kan je niet vertellen wat er allemaal aan het gebeuren is als je me niet vertrouwt."
Eleira luistert beter en hoort dat Lorena zachtjes snikt. Ze probeert haar te negeren en gaat met gedempte voetstappen de trap op naar haar kamer.


Eigenlijk vindt ze die roze lokken wel mooi. Als ze nu maar wist wat ze betekenden...
Ze bekijkt de mooie haren die achteraan heel lang geworden zijn en neemt twee haarrekkers uit haar lade. Ze maakt twee paardenstaartjes die mooi langs haar gezicht vallen. Plots ziet ze een groot pak op haar bed liggen. Er ligt een briefje bij. Er staat op: "Uitnodiging voor mijn feest. Voor mijn lieve buurmeisje. PS: Zou je willen deze kleren aantrekken?"
Een schuldgevoel borrelt in Eleira op. Ze opent het pak toch maar. Er zit een rode top in, met een japans uitziend model. Er is een bijpassende rok, die eigenlijk meer iets wegheeft van een cape. Zwarte laarzen en mooie fijne handschoentjes die wel handgemaakt lijken maken het af. Eleira trekt de kleren aan. Als ze het licht aandoet om in de wandspiegel te kijken, gelooft ze haar ogen niet. Ze ziet er prachtig uit! En haar haar komt nu al bijna tot haar buik! Hoe komt dit? Hoe KAN dit? Lorena!?

Lorena heeft ook zoiets raars over zich...
Een overweldigend gevoel overmant haar. Het is een mengeling van teleurstelling, ergernis en onzekerheid. Ze drukt haar neus in Trunks' vacht. En ze huilt.




Na een nacht van woelen en met wijdopen ogen naar het plafond staren staat Eleira op. Ze merkt dat ze de vreemde kleren nog altijd aanheeft.
Als ze beneden komt ziet ze een politiewagen en een ambulance staan. Er staat iets in grote, rode letters op de omheining van het huis naast dat van haar geschreven. Lorena's huis.

Voor ze de zin helemaal kan lezen, stort Eleira in. Want ze weet al waarmee de helderrode letters zijn geschreven... De ambulance rijdt met loeiende sirene weg als Eleira flauwvalt.










[<< Reacties please! Je kan al blij zijn dat ik verder ontwerp (LOL) x] >>>]

You're mean. (9 x uitgekomen)

A little girl will pray for you.
So there's a chance you will be in heaven...

MEAN MEAN MEAN.

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • Bookmark

    Snel verderrr!! Ikke nieuwsgierig zijn :P

    1 decennium geleden
  • AngelAddict

    next

    1 decennium geleden
  • SachaR1991

    ja hee.. nu ben ik wel heel erg benieuwd xD,,
    kun je ni gwoon vtelle wt er staat geschreven (A)
    ks trouwe lezeres ^^

    1 decennium geleden
  • Esemesje

    OMG :O

    Jeeeeh je maakt het toch verder _O_

    meer please

    1 decennium geleden
  • xRapunzel

    OMG OMG OMG OMG OMG
    WEITER BITTE

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?