Lesbisch en vreselijk in de war... [8]

Vorige keer en zo:

Als ze buiten staat durft Eleira haar blik pas weer op te richten. Ze vestigt haar blik op een punt achter de dokter. Die kijkt ook om. Daar staat...


Djeeze, who's there?
[Verrassing! -.-']

Mogelijke uitkomsten

Where is the love? [Short one, I'm sorry] (78 x uitgekomen)

Michael kijkt Eleira aan.
Hij rent op haar af en kust haar vol op de mond. "Sorry Eleira, je bent goed zoals je bent." Eleira heft in een onhandige beweging haar beide handen op en duw hem weg. Hij kijkt haar verward aan. Eleira kijkt hem in de ogen en ziet die glans die ze altijd zo mooi gevonden heeft. Ze slaat ontdaan haar ogen neer. Die glans doet haar niets meer. Ze loopt naar Michael toe, zelfverzekerd maar vanbinnen zenuwachtig.
Zacht streelt ze zijn wang, en het lijkt alsof ze hem een kusje wil geven. Ze probeer haar handen niet te doen trillen. *Het moet lijken alsof het me niets doet...* denkt ze. Als haar lippen nog maar een centimeter van zijn gezicht verwijderd zijn, fluistert ze: "Ik hoef je opmerkingen niet meer, en die over Lorena zeker niet. Dag, Michael."
Dan geeft Eleira hem toch een zacht kusje op zijn wang, waardoor hij even onbeweeglijk blijft staan. Als ze langs hem heen wegloopt, kijkt ze even over haar schouder, met een echte pokerface. Ze ziet Michael naar beneden kijken, naar zijn handen. Die kunnen maar niet stoppen met trillen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)

  • 5secsofluke

    Aw zielig verder

    1 decennium geleden
  • meurske

    Nexxt pleas ,,
    geweldig ! <3

    1 decennium geleden
  • Lacrimae

    o_O whei it is wel sielig (huil)

    1 decennium geleden
  • Ashlynn

    Wauwwww..<33
    Verdeeeeeerrr !!!..Xx.

    1 decennium geleden
  • Yakshini

    W-A-U-W
    Meer kan ik niet zeggen want...
    Ik ben sprakeloos.
    Wat ik nog wel kan zeggen is,
    SNEL VERDER!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?