Ben jij een angsthaas of een superheld??

Slapen er monsters onder je bed? Zitten er spoken in je kast, en jagen spinnen in je kamer je de stuipen of 't lijf? Dan ben je helaas niet de grootste held op aarde. Zeker weten? Doe dan snel deze quiz! :D

Mogelijke uitkomsten

Een dappere dodo. (24 x uitgekomen)

Jij bent voor niets en niemand bang! Lekker griezelen bij een enge film vind jij leuk. En van een spookhuis word jij alleen maar supermelig. Als er iets misgaat, raak jij ook niet meteen in paniek, maar bekijkt je op je gemak hoe je het probleem op kunt lossen. Een spinnetje doodmaken vind je zielig en bovendien kunnen die vervelende mugggen in je kamer lekker opeten. Wat een stalen zenuwen heb jij zeg!

Een held op sokken. (9 x uitgekomen)

Oké, je huurt die griezelfilm dan wel, maar je durft bijna niet te kijken, en gilt de boel bij elkaar. Gelukkig is je vriendin al net zo bang en houden jullie lekker het licht aan. Van tevoren roep jij ook stoer dat je heus wel in die achtbaan durft. Totdat het treintje langzaam omhoog gaat, dan gieren de zenuwen door je lijf. Maar als je eenmaal weer veilig met beide benen op de grond staat, ben je supertrots op jezelf!

Een angsthaas. (0 x uitgekomen)

In de rij voor de achtbaan sta jij al te trillen als een rietje en je hoeft maar aan acht poten te dénken en je duikt al diep onder je dekbed. Jij blijft zo ver mogelijk uit de buurt van alles wat met griezelen te maken heeft. Misschien heeft je broer je vroeger vaak bang gemaakt. Fijn... Je bibbert nog als je eraan denkt. Eén troost: inmiddels ben jij erachter waar hij zélf bang voor is! Tijd voor wraak?

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • jamielee1997

    Een dappere dodo whaahhaaa xD

    1 decennium geleden
  • PUKKELxDING

    Held op sokken.. XD

    1 decennium geleden
  • Melonpan

    Een dappere dodo.

    het is niet mijn schuld dat ik ben uitgestorven :c

    1 decennium geleden
  • GinnyWeasly

    Haha,,-
    Wat een grappige Quizlet xD

    Kuss (L)

    1 decennium geleden
  • Illuminati

    Ghehe
    Kom ik aan :P
    Jij moet nú eten, en dan ga ik een reactie typen :Y)
    Maar, ik moet nú ook weg [/goede timing die je moeder heeft :P]
    Doegghh<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?