The Angel of Death

Dit is een verhaal dat ik aan het schrijven ben, ik zal eerst een begin erop zetten zodat ik de reacties kan afwachten. ;)

Mogelijke uitkomsten

The Angel of Death (47 x uitgekomen)

Schuin zijn gedachtes Vetgedrukt als iemand buiten de hoofdpersonen iets zecht. Rood als Michael iets zecht Grijs als Marielle iets zecht Eerst een intro.

Het doet pijn. Het doet zo verschrikkelijk veel pijn. Zwaar ademend en met een hoge hartslag valt hij op handen en knieen. Er stroomt bloed over zijn rug. De vleugels komen door. Stilletjes rolt er een traan over zijn wang. Hij zit nog steeds op de grond, ook al is de transformatie compleet. Hij heeft het ook niet zo gewild. Maar het is zijn lot.

Marielle

Ik liep naar het park en ging daar op het gras liggen. Kijkend naar de maan dacht ik na. Mijn hand gleed over mijn pols. Ik had het weer gedaan. Allemaal door die verdomde thuissituatie.Ik wil een engel zijn. Ik murmelde wel vaker in mezelf. Ja een engel! Nooit meer school, geen ruzies, wegvliegen wanneer en waarheen ik maar wil.Ik begon te glimlachen, maar deze lach verdween bijna meteen weer. Niet uitgaan, geen vrienden, geen liefde... Ik ging rechtop zitten. Er waren dus ook nadelen. Ik keek naar de overkant van de straat, naar het kerkhof. Ik liep erheen. Er was daar iemand. Hij had lange zwarte haren over zijn rechteroog. Zijn blik gericht op de grond. Een zwart shirt, een zwarte broek en zwarte schoenen. Hij kwam me bekend voor, maar ik wist niet wie hij was. Hij keek omhoog, recht in mijn ogen. Ik wankelde achteruit en viel bijna. Ik wist niet hoe snel ik weg wou komen. Thuis negeerde ik mijn ouders, deed m'n deur op slot en viel neer op de grond. Hij strekte zijn hand naar me uit en ik zag ze. Twee zwarte vleugels. En die ogen! Zo angstaanjagend, maar toch zo mooi. Ik heb hem gezien. Ik weet wat dit betekend. M'n hand gleed weer naar mijn pols. Het kan niet. Niet ik...


Verder??

Whiiii (2 x uitgekomen)

tja, geen verhaal, kijk maar bij de andere uitkomst xD

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • LizzyVamp

    verder ;)

    1 decennium geleden
  • Blainers

    Cool!
    iik ga weer verder --

    1 decennium geleden
  • Reticent

    Gaaf!!
    Snel verder <3

    Big Kiss

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?