if fairy tales were true... [3]

wouw 3e op 1 avond!!! noujah middag...

hopenlijk blijven jullie nog ff plakken

suc6!

Mogelijke uitkomsten

Ja! (7 x uitgekomen)

Naar Brandon! Langzaam liep je naar de deur en klopte zachtjes aan. Rillingen van de kou liepen over je rug. Het duurde eventjes maar de deur vloog open. Daar stond je dan. Hulpeloos tegenover een goede vriend van je. Brandon keek je aan. ‘Hé Ies, Wat is er?
O euhm... Niks hoor.’ Stamelde je.
Brandon keek je streng aan.
‘Iess je weet toch dat ik je ken. Dus vertel wat is er.’
Opeens barste je in huilen uit. Het is allemaal zo ingewikkeld er is te veel gebeurd.
‘Toe Iess zo erg kan het toch niet zijn?’
Brandon keek me bezorgd aan. Verlegen wende je je blik van hem af. Twijfelend keek je naar mijn tenen. ‘Kom maar eerst even binnen.’ Met je tranen ging je op de bank zitten. Brandon gaf je een kop thee en ging tegenover je zitten.
‘Kom op Iess vertelt nou wat er is gebeurd.’ je nam een slok thee en begon langzaam te vertellen. Alles van wat papa had gezegd, Dat hij je had geslagen en er nooit voor je is. Dat het heel moeilijk was zonder moeder en dat je heel ongelukkig bent. Dat je je eenzaam voelt en dat je vriendinnen van niets wisten. Brandon kwam naast je zitten en sloeg een arm om me heen. ‘Ies, waarom heb je het me niet eerder verteld?
Hoe kon ik dat dan doen? M'n vader sluit altijd het huis af en ik mag niet eens bellen!’ je zuchtte diep. Na dat auto-ongeluk van mama was alles veranderd. Je was vaak depressief. En je pa? Nouja die was altijd aan de drank.
‘Ies? Wat is er? Waar denk je aan?
O ehm nik hoor.’ Loog je. Je wende je blik af en keek naar hoe gezellig het hier eigenlijk was. Alles was zo gezellig. Totaal anders dan bij jou thuis. Het was er een vieze zwijnenstal. Overal wijn en whisky flessen en al die kleren op de grond. Opeens besefte je dat je niet terug kon. je vade zou weer tegen je gaan schreeuwen en je er weer uit zetten...

Nee! (3 x uitgekomen)

andere serie dan maar?

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?