Welke film past bij jou???

Wil je weten welke film bij je past?? Dan moet je natuurlijk deze quiz doen!

Mogelijke uitkomsten

Camp Rock (48 x uitgekomen)

Een tienermeisje, Mitchie (Demi Lovato), wil dolgraag haar zomer doorbrengen op een prestigieuze rock kamp. Ze kan dit kamp alleen bijwonen als ze als hulpje van de kok, haar moeder, werkt in de keuken. Op een avond als ze in haar eentje zingt, hoort het popidool Shane Gray(Joe Jonas) hoe mooi ze zingt. Al snel probeert hij te weten te komen wie het meisje is achter deze prachtige stem

Narnia (47 x uitgekomen)

The Lion,The Witch And The Wardrobe;

Dit tijdloze verhaal van C.S. Lewis gaat over de avonturen van de vier kinderen; Lucy, Edmund, Susan en Peter Pevensie. Tijdens het verstoppertje spelen in het landhuis van de oude professor, komen ze via een magische kleerkast terecht in de mysterieuze wereld van Narnia. Eenmaal daar ontdekken ze een mythisch land, dat wordt bewoond door sprekende dieren, dwergen, bosgoden, paardmensen en reuzen. Maar ze maken ook kennis met de ijskoude Witte Heks, die een vloek over het land heeft uitgesproken waardoor het er altijd winter is. Onder leiding van de nobele koning, de leeuw Aslan, trekken de kinderen ten strijdde om een einde te maken aan het eeuwenoude gevecht tussen het goede en het kwade. Een spectaculaire strijd die Narnia voor eeuwig van de ijzige vloek van de Witte Heks moet verlossen.

Prince Caspian;

De vier kinderen Pevensie (Peter, Susan, Edmund en Lucy) komen weer terug in Narnia. Op dat moment is er oorlog tussen enerzijds de oud-Narniërs, de oorspronkelijke bewoners van Narnia die nog geloven in magie en Aslan en anderzijds de Telmarijnen, die oorspronkelijk uit onze wereld kwamen. Caspian, de neef van koning Miraz, is een jonge prins die eigenlijk recht heeft op de troon. Caspian voert de oud-Narniërs aan tegen de Telmarijnen en dreigt het onderspit te delven. Aslan stuurt de Pevensies erop af, om Prins Caspian te helpen

Catwoman (9 x uitgekomen)


Patience komt toevallig achter de plannen van haar bazen en wordt door hen vermoord, maar – sommige mensen hebben toch maar àlle geluk – de een of andere mythologische kat met bovenaardse krachten vindt haar levensloze lichaam en ademt haar letterlijk een tweede leven in. Als Catwoman. De film is nogal vaag over de details van het hoe en waarom van de magische krachten die de reddende poes bezit, maar wat doet het ertoe? Patience’s zicht, gehoor, lenigheid, evenwicht en zelfs haar borsten nemen allemaal toe in kracht, volume en flexibiliteit. Voor u het weet heeft La Berry zich in het soort van lederen soft-SM pakje gehuld dat je gratis bij aankoop van twee butt plugs kunt krijgen in Frieda’s Freaky Foltershop, en gaat ze op zoek naar haar moordenaars, gewapend met een zweepje en een nieuw kapsel.

Titanic (20 x uitgekomen)

Een schatduiker (Bill Pullman) vindt een tekening van een jonge vrouw in het wrak van de Titanic. Het is de inmiddels bejaarde Rose Dawson (Gloria Stuart), één van de passagiers op de fatale reis van het schip in 1912. Zij vertelt het verhaal van de jonge Rose (Kate Winslet), die zich door haar moeder (Frances Fisher) heeft laten koppelen aan de welgestelde Cal Hockley (Billy Zane), maar tijdens de reis verliefd werd op derdeklaspassagier Jack Dawson (Leonardo DiCaprio). Hoewel moeder en Hockley tegensputteren wordt de liefde van Rose en Jack pas echt op de proef gesteld door een ijsberg.

Bruce Almighty (11 x uitgekomen)

Bruce Nolan (Carrey) is een televisieverslaggever, en is de hele wereld zat, ondanks zijn populariteit en zijn mooie vriendin (Aniston). Na een helse dag op zijn werk, wordt hij heel boos op God. Wanneer God (Morgan Freeman) dat hoort brengt hij hem een bezoek, en geeft hij hem al zijn krachten voor één week, om te laten zien hoe moeilijk zijn baan is. In het begin weet hij die krachten nog te waarderen, maar later ziet hij ook de negatieve kanten van het zijn van God. Elke avond moet hij lange gebeden aanhoren. Aan het einde van de film laat hij zijn taak als God toch maar weer over aan de echte God.

Twilight (26 x uitgekomen)

17-jarige Isabella Swan verhuist naar het kleine dorpje Forks in de staat Washington om bij haar vader Charlie te wonen. Hier wordt ze verliefd op haar mysterieuze klasgenoot Edward Cullen. Edward ziet er uit als een 17-jarige student, maar is werkelijk een vampier van 108 jaar oud. In het begin wil Edward er niet aan toegeven, maar ook hij wordt verliefd op haar. Bella's leven wordt in gevaar gebracht na de komst van drie nomadische vampiers, James, Victoria en Laurent. Het is aan Edward en zijn familie om het meisje van zijn dromen te redden.

De Kleine Zeemeermin (12 x uitgekomen)

De Kleine Zeemeermin gaat over Ariël, een mooie, jonge zeemeermin, die verliefd wordt op Eric, een knappe prins uit de mensenwereld. Ariël redt Eric van de verdrinkingsdood. Hij wil weten wie hem gered heeft, maar hij kent enkel en alleen haar hemelse stem. Zijn hond Max verraadt haar nog bijna. Haar vader, koning Triton, verbiedt haar om terug naar boven te gaan; mensen zijn onrespectvolle wezens, die alleen maar ongeluk brengen volgens hem. Ariël besluit om naar de zeeheks Ursula te gaan, die haar zeker kan helpen.

Ursula geeft haar benen op twee voorwaarden: Ariël moet haar stem afstaan en Ariël moet Eric binnen drie dagen een liefdeskus geven. Zo niet, dan wordt ze opnieuw zeemeermin en wordt ze door Ursula gevangen genomen. Samen met Botje, de gele vis, en Sebastiaan, de rode krab, probeert ze in haar doel te slagen. Wanneer dit dreigt te lukken, veranderd Ursula zich in een mooie vrouw om roet in het eten te gooien.

Loft (10 x uitgekomen)

Vijf getrouwde mannen delen in het grootste geheim een loft waar ze stijlvol en in alle rust hun minnaressen en nieuwste veroveringen ontvangen. Een prima regeling, tot ze op een winterochtend het lijk aantreffen van een jonge vrouw. Geen van hen weet wie de vrouw is, waar ze vandaan komt en hoe ze terecht is gekomen in een loft waarvan alleen zij de sleutel bezitten. Noodgedwongen proberen de vrienden uit te zoeken wat er gebeurd is en waarom, maar al vlug beginnen ze elkaar te wantrouwen en zal blijken dat ze veel minder van elkaar afweten dan ze oorspronkelijk dachten.

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • Umbra

    Waarom staat Ben Barnes er niet bij (huil)

    1 decennium geleden
  • Sepulchrum

    Narnia :Y)
    Oeh, ik heb al die films gezien, behalve Loft. Maar die lijkt me wel leuk eigenlijk ^-^

    1 decennium geleden
  • gestoptlk

    narnia:S

    1 decennium geleden
  • Thundershock

    TWILIGHT <333!

    1 decennium geleden
  • S

    Narnia (yeah)(Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?