Lesbisch en vreselijk in de war... [7]

Vorige keer stond Michael voor een verrassing toen hij zijn excuses wilde aanbieden aan Eleira...

Als de agent het portier van de witte politiewagen dichtklapt, begint de o-zo-stoere Michael te huilen. Gewoon, te huilen...

Het boeket bloemen dat hij meebracht ligt vergeten voor de bekladde omheining.

Mogelijke uitkomsten

Kamer 713. (82 x uitgekomen)

In het ziekenhuis...
In kamer 713 liggen twee meisjes.
Een meisje met lang blond haar ligt aan allerlei apparaten en heeft superveel verband aan haar armen en benen.
Het meisje naast haar heeft roze haar. Ze lijkt ongedeerd, maar het lijkt of ze diep slaapt. Haar adem is rustig, en ook haar hartslag wordt langzaam kalmer. Met een schok opent ze haar ogen. "Lorena!" roept ze voor zich uit en gaat recht zitten. Ze voelt een stekende pijn in haar nek en grijpt er in een reflex naar. "Auw!" Een verband zit aan haar hals, net achter haar linkeroor. Als ze voorzichtig, haar hoofd ondersteunend, rechtstaat, ziet ze Lorena liggen.
Langzaam loopt ze het kleine eindje tussen de bedden. Ze aait Lorena's gezicht en er valt een traan op het dekbed. Terwijl ze Lorena's haar wegstrijkt, begint ze stilletjes te praten, alsof ze hoopt dat Lorena het hoort.


"Waarom deed je dit voor mij? Waarom schreef je dat op de muur, Lorena? Waarom? Ga niet dood, Lorena... Ik..."
"Ze gaat niet dood, hoor." Eleira schrikt als ze de dokter plots in de deuropening ziet staan. "Maar jij houdt het beter ook even rustig! Toen je flauwviel, ben je met je hals op een tafeltje gevallen. Je hebt ook geluk gehad!"
"GELUK GEHAD? DOOR MIJN SCHULD GAAT LORENA DOOD!" schreeuwt Eleira de dokter toe, terwijl ze met grote stappen naar hem toegaat. Als ze bijna neus aan neus staan, zegt de dokter kalm: "Ze gaat niet dood, zei ik."
Eleira kijkt even verslagen naar beneden, maar ze herpakt zich meteen: "HOE JIJ DOKTER BENT GEWORDEN WEET IK NIET, MAAR JE BENT NIET ERG BEGRIJPEND TEGENOVER JE PATIËNTEN!" zegt ze huilerig. Het enige wat de dokter zegt is: "In dat koffertje zitten die rare Japanse kleren van je, je kunt vertrekken." Boos neemt Eleira het zwarte koffertje. De dokter neemt haar 'vriendschappelijk' bij de schouder beet en zegt: "Zoals de regels hier zijn moet ik je naar buiten begeleiden." Eilera protesteert: "Maar Lorena ligt hier! Ik moet toch minstens..."
De dokter zucht. "Kom haar later bezoeken. Eerst ga jij naar huis en je komt terug met je ouders! Niemand weet wie je bent!" Verlegen kijkt Eleira naar de grond. "Ga je me het ook niet vertellen? Zorg dan ZEKER maar dat je je ouders meebrengt!"

(Misschien weet je nog van in mijn inleiding, denk ik, dat Eleira bij haar tante leeft die haast nooit thuis is, en NIET bij haar ouders, omdat die niet meer voor haar mochten zorgen...)

Als ze buiten staat durft Eleira haar blik pas weer op te richten. Ze vestigt haar blik op een punt achter de dokter. Die kijkt ook om. Daar staat...








[Reacties please! Ik vond 'm moeilijk om te schrijven, dus heb ik motivatie nodig! By the way, wat vinden jullie van het plaatje?]

*Zucht* (8 x uitgekomen)

De foto zegt genoeg, zeker?

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • Lacrimae

    it is lief :) het plaatje is fijn ^^

    1 decennium geleden
  • LoVeHuRtS

    Snel verder hé???
    Supergoeie quiz!!

    XxX >sAm< (K)

    1 decennium geleden
  • AutumnDreams

    Whieeeeeeeej het is heel najs n_n

    1 decennium geleden
  • Ashlynn

    Verdeeer <33

    1 decennium geleden
  • Yakshini

    Snel verder!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?