De hele wereld gezien behalve het hartj van Nick&Joe

proloog van Andrea en Jacqueline

Mogelijke uitkomsten

Jacqueline (1 x uitgekomen)

naam, Jacqueline
leeftijd. 18
bijnaam, JacQ,teddybeer
hobby's, zingen,dansen, op vakantie gaan., bezig zijn met de paardjes.
favo music, Jonas Brothers
denk beeldige thuis omgeving, Ik woon in een soort villatje.
Het is er niet groot, maar wel een duur huisje, er zijn 6slaapkamers,2badkamers. een woonkamer en op zolder is er nog zelfs een chill-out-ruimte. ook hebben we een tuin met een zwembad. Ook daarachter hebben we een minimanege met paarden.

Hi ik ben dus Jacqueline, ik woon in het hartje van Parijs.! Mijn oma is helaas overleden, maar daar heb ik veel aan over gehouden, ze ging vroeger de wereld rond, nu mag ik haar werk gaan doen.! Veder woon ik nog thuis bij m'n ouders, we wonen in een soort van Villa. we hebben achter ons huis een kleine manege, daar ben ik veel te vinden, vooral ben ik vaak bij Duffy, dat is m'n eigen paardje, veder heb ik nog een zusje van 10 en zei heeft een pony, maar vaak zorgt haar zus ervoor. Veder zing ik graag en dans ik graag. Ik zal toch wel eens privéles van Joe Jonas willen.. Maar ik ga richting Duffy, ze moet bereden worden :). Xx

Andrea (6 x uitgekomen)

Naam: Andrea
Leeftijd: 17
Bijnaam: Dre, Drea, euro(omdat mijn ouders rijk zijn.)
hobby's: op vakantie gaan., bezig zijn met mijn paard, hardlopen, msnnen, shoppen, lol maken met vriendinnen, hardlopen, muziek, gitaar spelen, zingen.
favo music: Jonas Brothers en nog wel wat meer
denk beeldige thuis omgeving: ik woon in een grote villa met zwembad binnen en buiten en we hebben 5hm land om ons huis.


Hooi ik ben Andrea ik ben 17jaartjes oud, ik woon in Parijs mijn hartsvriendin is Jacqueline.
Ik ben helemaal verslaaft aan de Jonas Brothers, ik woon in een grote villa ik ben enigs kind ik heb een paard Ledy die staat bij Jacqueline omdat er bij ons bijna niemand thuis is ik ben vaak bij Jacqueline/Ledy omdat het bij mij thuis heel saai is. Owhja mijn Ouders zijn miljonairs. Veder zou ik graag privéles van Nick Jonas krijgen voor gitaarles.

Paard van Andrea (0 x uitgekomen)

Dit is Ledy ze is een 7jaarige merrie. Ze is een fries. Ze kan heel goed springen en dressuur.
ze houd van borstele en ingevlochten worden

paard van Jacqueline (4 x uitgekomen)

Dit is mijn paardje Duffy, ze is nog best jong, ze is pas 5jaartjes.. Ze is goed in balanceren en in springen, veder houdt ze enorm van rijden door te bossen, of lekker geborsteld en gewassen worden.,"Haar ras is Welsh

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?