Welke Disney prinses ben jij?

Bij jij Elsa, Tiana, Rapunzel, Doornroosjeof misschien wel Ariel. Kom er nu achter welke Disney prinses er in jou schuilt. (Jongens kunnen deze quiz ook doen).

Mogelijke uitkomsten

Sneeuwwitje (1 x uitgekomen)

Jij bent net Sneeuwwitje. Jij bent lief en zacht aardig en ook nog eens bijzonder knap. Jij woont bij je moeder. Jij deinst niet terug voor een klusje maar teveel moeten het er ook niet worden. Jij bent dol op dieren en dan vooral op bos dieren. Wel ben je goed gelovig en jou is dan ook niet erg moeilijk. Jij droomt nog wel eens weg, en je blijft hopen op de dag dat jouw droomprins komt.

Assepoester/Ella (2 x uitgekomen)

Jij lijkt erg op Assepoester/Ella. Jij bent lief, vriendelijk en ook nog eens erg knap. Je woont bij je moeder en je twee zussen. Jij hebt met bijna alle klusjes van ramenlappen tot vegen van dweilen tot afwassen jij doet het allemaal met een glimlach. Jij bent dol op dieren en dan vooral op kleine dieren als vogels en muizen.
Voor jezelf opkomen vindt je moeilijk, laat niet zoveel over je heen komen. Maar stiekem hoop jij nog steeds op de dag dat je vrij zult zijn.

Doornroosje/Aurora (10 x uitgekomen)

Jij lijkt op Doornroosje/Aurora. Jij bent erg knap, bedachtzaam en lief. Jij woont bij je vader en moeder. Jij wilt graag zelf je lot bepalen en je haat het als anderen dat proberen te doen. Jij houdt er van dieren en vooral van die die in het bos leven. Maar het lijkt of jij niet beseft dat er ook slechte mensen in de wereld zijn, en niet alleen goede. Jij wacht nog altijd op jou prins op het witte paard.

Ariel (0 x uitgekomen)

Jij hebt wel erg veel weg van Ariel. Jij houdt erg van avontuur en nieuwe dingen ontdekken ook ben jij erg knap. jij woont bij je humeurige vader en jij zussen, je haat het wanneer je vader weer eens loopt te zeuren. Jij hebt een mooie stem en houdt erg van zingen. Jij houdt erg van dieren en dan vooral van vissen, zeehonden, walvissen, enz. Maar het lijkt of jij niet beseft dat er ook slechte mensen in de wereld zijn, en niet alleen goede. Maar jij blijft maar wachten op de dag dat je eindelijk kan zijn wie je wilt zijn.

Belle (4 x uitgekomen)

Jij bent het evenbeeld van Belle. Jou naam betekent mooi en dat ben je ook, jij bent ook erg slim en eigenwijs. Jij woont bij je vader en houd heel erg van hem. Jij bent dol op lezen en doet dat dan ook voortdurend, veel mensen vinden jou raar maar je bent gewoon jezelf. jij wilt heel graag in de werelden leven waar je over leest. Af en toe vind jij het moeilijk om iemand een tweede kans te geven, vergeet nooit dat iedereen wel eens de fout in gaat. Jij droomt ervan uit je beklemde leventje te komen.

Jasmine (1 x uitgekomen)

Jij bent precies Jasmine. Jij bent lief, dromerig en knap. Jij leeft met je vader en je houdt bijzonder veel van hem. Jij bent erg eigenwijs, je doet zoals jij het wilt en andere kunnen de pot op. Jij bent dol op katten en dan vooral op tijgers, want ze zijn zo mooi en stoer net als jij. Maar af en toe moet je mensen die een slechte indruk maken een kans geven, zij zijn ook maar gewoon mensen. jij grote droom is om jou eigen lot te kunnen bepalen.

Pocahontas (3 x uitgekomen)

Jij lijkt erg op Pocahontas. Jij bent stoer, avontuurlijk en knap. Jij woont bij je vader en bent veel met mijn beste vriendin. Ook al ben een beetje anders dan de andere in je omgeving, je gaat gewoon je eigen gang. Jij bent dol op wasberen en vogels, de andere dieren in de bossen vindt je natuurlijk ook leuk. Af en toe vind jij het moeilijk om iemand een kans te geven. Jij blijft altijd dromen over de natuur en haar schoonheid.

Mulan (4 x uitgekomen)

Jij hebt wel wat weg van Mulan. Jij bent stoer, dapper en erg knap. Jij woont bij je vader moeder en oma. Je bent er dapper en wilt alles doen om je familie te beschermen. Jij bent een beetje onhandig..... of onhandig je bent gewoon jezelf. Je bent een zeer stoer meisje en hebt liever geen mooie grote jurk aan. juist doordat je jezelf bent vinden sommige mensen jou een tikje vreemd. Jij bent erg onzeker en bang mensen teleur te stellen, maak je niet druk wanneer iets fout dat overkomt iedereen. Jij wacht nog altijd op de dag dat je vrij bent en kunt laten zijn dat je niet nutteloos bent.

Tiana (0 x uitgekomen)

Jij lijkt best wel op Tiana. Jij bent erg druk, knap en een doorzetter. Jij woont met je vader en moeder, en je houdt heel erg van beide. Jij bent een harde werker wanneer jij iets wilt ga je er vol voor. Jij houdt erg van dieren (alleen niet zo erg van kikkers) en sprookjes. Door het harde werken vergeet jij nog weleens wat echt belangenrijk is, familie gaat altijd voor onthoud dat. Jij droomt nog altijd dat er een dag komt dat je je droom ZELF waarmaakt en dan mag de hele wereld het weten.

Rapunzel (1 x uitgekomen)

Jij lijkt wel op Rapunzel. Jij bent zorgzaam, lief en erg knap. Jij woont bij je vader en moeder, en zij zijn van grote betekenis voor jou. Jij bent erg kunstzinnig en creatief. Zo doe je bijvoorbeeld schilderen, borduren, schilderen, lezen en schaken. Jij houdt er van de kleine lieven dieren: Kameleons, vogels, honden, katten maar ook van paarden. wel vindt jij het moeilijk je grenzen te verleggen, en om zonder toestemming iets te doen. Jij droomt van de dag dat je je lot zelf kan bepalen.

Merida (4 x uitgekomen)

Jij lijkt erg op Merida. Jij bent stoer, lief en HEEEEEEEEEL eigenwijs. Je woont bij je vader, moeder(die altijd zeurt) en je broertjes. Jij bent erg sportief en houdt van buiten zijn. Jij houdt heel erg van het buitenleven en paarden. Jij bent nogal eigenwijs en luister niet naar de raad van andere. Dat is niet altijd even verstandig. Jij droomt nog steeds van de dag dat je vrij zult zijn.

Anna (0 x uitgekomen)

Jij lijkt er op Anna. Jij bent er vrolijk, knap en altijd vol hoop. Je leeft samen met je vader, moeder en zus. Jij bent een echte dromer en ook al lijkt een situatie hopeloos jij bedenk toch wel weer wat. Jij staat positief in het leven en je kunt altijd weer wat leven in de brouwerij brengen. Wel ben jij echt een doe-persoon en je denkt niet altijd goed na voor je wat doet. Jij blijft maar hopen want op een dag komt jou prins op het witte paard.

Elsa (5 x uitgekomen)

Jij bent net Elsa. Jij bent mooi, slim en best voorzichtig. Jij woont met je vader, moeder en kleine zusje. Jij bent veel krachtiger dan je denkt en er schuilt veel goedheid in je. Je houdt van buiten zijn en van SNEEUW en KOU. Jij houdt je talent teveel verborgen, laat de buitenwereld zien wat je waard bent. Jij droomt van de dag dat je eindelijk kan laten zien wat je kan.

Vaiana (3 x uitgekomen)

Jij bent erg stoer, nieuwsgierig en houdt van ontdekken. Jij woont bij je vader en moeder. Je houdt van zwemmen en water, kortom je houdt van vrij zijn. Jij houdt van alle dieren, je bent dol op ze. Vergeet nooit wat je nu hebt, ook al wil je wat anders. Leef je leven nu. Jij droomt van de dag dat je eindelijk je eigen lot en weg mag bepalen. Kortom jij lijkt op Vaiana.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?