Hoe ga je om met vriendschap?

vriendschap is één van de belangrijkste dingen in het leven. maar net zoals een liefdesrelatie, is ook een vrienschap niet gemakkelijk in stand te houden. de verplichtingen die het dagelijkse leven met zich brengt, belangrijke veranderingen in het leven, vriendjes... kunnen een vriendschap die voor het leven leek, heus tot een einde brengen.

wat voor een vriendin ben jij? geef je je voor 100% of 'geloof je er niet meer in'? doe deze test en ontdek wat vriendschap voor jou betekent.

Mogelijke uitkomsten

alles op z'n tijd (1 x uitgekomen)

jou motto is: alles op zijn tijd. je hebt er geen behoefte aan om je vriendinnen elke dag te zien of te spreken. je bent niet het type dat geheimen en diepe gevoelens aan vriendinnen blootgeeft. voor jou is het voldoende om eens in de maand een avondje met ze door te brengen en om te vertellen over de gebeurtenissen van de afgelopen weken. als je je vriendinnen ziet, is het gezellig; als ze een probleem hebben, help je ze. maar daar blijft het bij. jij hebt je eigen leven….

een echte vriendin! (27 x uitgekomen)

vriendschap is voor jou één van de belangrijkste dingen in het leven. wie jou als vriendin heeft, mag wel heel erg blij zijn. want jij staat altijd en overal voor je vriendinnen klaar. je hebt een warm hart en geeft zonder er iets voor terug te vragen….

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Prokiller741

    Een echte vriendin. Ik ben ook niet voor niets 14 jaar vriendinnen met haar ;3

    9 jaar geleden
  • nathoofd

    tsjeetje wat een saaie quiz...:X

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?