kun je goed voor je zelf opkomen??

weet jij wat je wilt en laat je het anderen ook weten? neem jij het heft in hand en zet jij de situatie naar je hand? of heb je de neiging om 'over jezelf te laten lopen'? zeg je 'ja' terwijl je 'nee' bedoelt? doe deze test en ontdek of je goed voor jezelf kunt opkomen.

Mogelijke uitkomsten

JAA je redt het wel! gehaaide tante! (8 x uitgekomen)

jij kunt voor jezelf opkomen. en hoe! niemand zal over jou lopen. soms kan het je een beetje aan tact ontbreken en breng je het niet al te subtiel. maar je weet in ieder geval wat je wilt en je zult het krijgen ook!

weloverwogen (19 x uitgekomen)

jij bent een weloverwogen type. je zult niet snel met de botte bijl hakken om de ander aan zijn verstand te brengen wat jij wilt. je leeft gemakkelijk in in een anders standpunt en zet daarvoor soms je eigen standpunt opzij. je bent assertief, maar pas op dat je jezelf niet teveel wegcijfert.

(te?) tolerant (5 x uitgekomen)

kop op! ook jij hebt recht op een plaatsje op deze wereld. 'nee' zeggen is geen ramp. probeer een beetje meer voor jezelf op te komen. af en toe mag je best je tanden eens laten zien. kom op! waar ben je bang voor? liever ruzie met een ander, dan met jezelf, toch?

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?